reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ciekawe jak tam Sofi :) ... może już po? I doznaje właśnie najwspanialszego uczucia na świecie jak położna/ lekarz kładzie maleństwo na brzuchu :-D ajjj bym chciała jeszcze raz to przeżyć ... :-)

reklama
Powodzenia Sofi!!!!! Daj znać po!
Dziewczyny a ja mam nawal czy zastój. część jednej piersi jest nabrzmiała i boli. I gorącZka 39.5. Nie do zbicia.Jakieś sprawdzone sposoby? Ehhh, ciągle coś....

Bachuta, tez mam zapalenie piersi :( gorączkę miałam dwa dni ponad 38 i dreszcze i głowa strasznie mnie bolała - jedna wielka masakra :( dostałam antybiotyk na tydzien i zobaczymy. Biorę od wczoraj i od razu lepiej sie czuje. Powodzenia

Kasita, to widzę że jedziemy na tym samym wózku. Ją fo jutraa mam sie wstrzymac I jaj będzie dalej temperatura to antybiotyk :-( czuje sie strasznie źle. A jak sobie radzisz? Kapusta itd?

A ja mam chyba depresje.. Mam nadzieje ze mi przejdzie...

Fizycznie juz wszystko jest dobrze, ale psychicznie jestem jakas rozchwiana.. Ciesze sie z dzidzia , ale mam ochotę wsiąść go na ręce i tulić.. Placze przy tym.. ES. Tez przytulam sie do niego i ryczę.. A tak po za tym nic mi sie nie chce , a jutro ma przyjść położna z wizyta domowa ..

Kasita a bralas coś na zbicie temp? Co i ile?
Justynka to chyba hormony - też wczoraj taka byłam. Chyba że to gorączka sie zaczynała...

reklama
Bachuta tak brałam 2 paracetamole jak tylko temperatura wzrastała powyżej 38 stopni. Ja miałam straszne dreszcze, od wczoraj wzięłam juz 4 tabletki antybiotyku i oprócz tego ze pierś mnie trochę boli to czuje sie jak nowo narodzona :)
Kapusty nie przykładam bo ja nie mam zastoju takiego ze zgrubieniem, ja mam takie jakby naczynka popękane na piersi i jest bardzo zaczerwieniona.
Wieczorem biorę ciepły prysznic i polewam i masuje piersi aż do momentu jak mleko zacznie samo wyciekać i to przynosi mi ulgę.
A jak to jest u Ciebie?

Do góry