reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
A ja dzisiaj jakas poddenerwowana,jakas zadowolona, smutna, wku@^@&#&- Właśnie moja siostra rodzi swoją pierwszą córkę a ja się bardzo cieszę i jestem za razem bardzo zdołowana ze u mnie jeszcze nie wyszło. Kot mi nasr@ł obok kuwety i weź tu żyj normalnie 🤔

A ja dzisiaj jakas poddenerwowana,jakas zadowolona, smutna, wku@^@&#&- Właśnie moja siostra rodzi swoją pierwszą córkę a ja się bardzo cieszę i jestem za razem bardzo zdołowana ze u mnie jeszcze nie wyszło. Kot mi nasr@ł obok kuwety i weź tu żyj normalnie 🤔
Moja znowu jest złośliwa i sika gdzie popadnie tylko nie do kuwety, a najchętniej na czyste pranie albo ubranie męża… 🙈

Moja znowu jest złośliwa i sika gdzie popadnie tylko nie do kuwety, a najchętniej na czyste pranie albo ubranie męża… 🙈
Moja kotka ostatnio przez tą wiosnę przechodzi sama siebie... Kopie mi we wszystkich doniczkach w domu, wysypuje ziemię a później w niej sika 😩 mam nadzieję że moja cierpliwość wytrzyma to marcowanie 😂

reklama
Moja kotka ostatnio przez tą wiosnę przechodzi sama siebie... Kopie mi we wszystkich doniczkach w domu, wysypuje ziemię a później w niej sika 😩 mam nadzieję że moja cierpliwość wytrzyma to marcowanie 😂
Pomyśl sobie ze moj pies wyżera ziemie z doniczek 🤭🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
20220226_125149.jpg