Blondynka w sieci
Fanka BB :)
To mnie bolą od owulacjiTak, co cykl sprawdzam czy aby napewno nie bola mnie piersi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mnie bolą od owulacjiTak, co cykl sprawdzam czy aby napewno nie bola mnie piersi
Oby mnie tez bolały!!! HhahaTo mnie bolą od owulacji
Raz nawet biegunka XD i kolor sutkówA wzdęcia, pierdzioszki, bol jajnikow ?
nie będę się w tym temacie sprzeczać. Miałam identyczna sytuacje w obydwu ciążach, a na codzień nie pije alkoholu, więc być może jest to czysty przypadek, ale jest to dla mnie powiązaneJeśli dziś jesteś 3+6 to znaczy, że minęło 13 dni od owulacji. Zatem tydzień temu byłaś 6 dni po owu i nie mogłaś mieć wtedy objawów ciąży
Ja nie, bo juz wszystkie objawy mialam i nie bylam w ciąży więc nie ma to sensuPowiedzcie mi, jak to u Was jest. Doszukujcie się objawow ciąży co cykl?
Ile dni temu ci wyszedł pozytywny test? [emoji3526]moim pierwszym objawem zarówno przy tej, jak i tej straconej ciąży była chęć na alkohol. Raczej nie przepadam za alkoholem, a tym bardziej za piwem, a tydzień temu wzięłam butelkę piwa i wypiłam praktycznie na raz [emoji23] zaraz po tym pojawił się ból piersi po bokach, a teraz czuje, ze zaczyna się przenosić na sutki.
Jak narazie to 3+6, więc żadnych innych objawów się nie spodziewam
2 dni temu, w 24 dcIle dni temu ci wyszedł pozytywny test? [emoji3526]
chyba każdą z nas już miala wszystkie objawy ciążyJa nie, bo juz wszystkie objawy mialam i nie bylam w ciąży więc nie ma to sensu