reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Chodzi mi tylko o to, że 6 dpo nie ma jescze ciąży więc nie można mieć i
Jej objawów. Może po prostu przesunęła Ci się owulacja i byłaś więcej dni po jej terminie
nie będę się w tym temacie sprzeczać. Miałam identyczna sytuacje w obydwu ciążach, a na codzień nie pije alkoholu, więc być może jest to czysty przypadek, ale jest to dla mnie powiązane :)

Chyba robię sobie nadzieje na ten cykl. W minionych 3 cyklach, na testach z Allegro pik pokazywał mi się 17 dc i trzymał trzy dni. Nie miałam śluzu płodnego, jedynie jakiś ból jajnika ale to tylko miesiąc temu, wcześniej nic i były to chyba cykle bezowu.. a teraz, zrobiłam te testy bardziej czule (30) i pik był już widoczny wczoraj 15dc, dziś wyraźny jak na wcześniejszym zdjęciu, a teraz o 19.30 zrobiłam kolejny aby pozbyć się ju ostatniego testu i kreska już pomału blednie, wciąż pik ale już taki ze kreski są identyczne, jutro pewnie już wyjdzie negatyw. O dziwo mam dużo płodnego śluzu.. pierwszy raz od naprawdę długiego czasu i jakiś tak pojawiła mi się taka nadzieja.. wstępne testowanie planuje na 8/9.04. ☀️
Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racje ✊❤️

moim pierwszym objawem zarówno przy tej, jak i tej straconej ciąży była chęć na alkohol. Raczej nie przepadam za alkoholem, a tym bardziej za piwem, a tydzień temu wzięłam butelkę piwa i wypiłam praktycznie na raz 😂 zaraz po tym pojawił się ból piersi po bokach, a teraz czuje, ze zaczyna się przenosić na sutki.
Jak narazie to 3+6, więc żadnych innych objawów się nie spodziewam
Boże to ja ostatnio! Dwa dni temu dostałam chamskiego smaka na chmiel ! Normalnie na piwo. Aż zapytałam męża czy to nie jakiś objawy alkoholizmu xD( nie pije ogolnie często/ okazyjnie) Mi się spóźnia 5 dni ale wczoraj test negatywny. Jutro pójdę na bete.

Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racje ✊❤️
Wiem, wiem.. ale jakby sama praca organizmu widzę, ze jest znacznie lepsza.. mam nadzieje, ze wrócę z dobrymi wieściami. 😓

reklama