reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Chodzi mi tylko o to, że 6 dpo nie ma jescze ciąży więc nie można mieć i
Jej objawów. Może po prostu przesunęła Ci się owulacja i byłaś więcej dni po jej terminie
nie będę się w tym temacie sprzeczać. Miałam identyczna sytuacje w obydwu ciążach, a na codzień nie pije alkoholu, więc być może jest to czysty przypadek, ale jest to dla mnie powiązane :)

Chyba robię sobie nadzieje na ten cykl. W minionych 3 cyklach, na testach z Allegro pik pokazywał mi się 17 dc i trzymał trzy dni. Nie miałam śluzu płodnego, jedynie jakiś ból jajnika ale to tylko miesiąc temu, wcześniej nic i były to chyba cykle bezowu.. a teraz, zrobiłam te testy bardziej czule (30) i pik był już widoczny wczoraj 15dc, dziś wyraźny jak na wcześniejszym zdjęciu, a teraz o 19.30 zrobiłam kolejny aby pozbyć się ju ostatniego testu i kreska już pomału blednie, wciąż pik ale już taki ze kreski są identyczne, jutro pewnie już wyjdzie negatyw. O dziwo mam dużo płodnego śluzu.. pierwszy raz od naprawdę długiego czasu i jakiś tak pojawiła mi się taka nadzieja.. wstępne testowanie planuje na 8/9.04. ☀️
Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racje ✊❤️

moim pierwszym objawem zarówno przy tej, jak i tej straconej ciąży była chęć na alkohol. Raczej nie przepadam za alkoholem, a tym bardziej za piwem, a tydzień temu wzięłam butelkę piwa i wypiłam praktycznie na raz 😂 zaraz po tym pojawił się ból piersi po bokach, a teraz czuje, ze zaczyna się przenosić na sutki.
Jak narazie to 3+6, więc żadnych innych objawów się nie spodziewam
Boże to ja ostatnio! Dwa dni temu dostałam chamskiego smaka na chmiel ! Normalnie na piwo. Aż zapytałam męża czy to nie jakiś objawy alkoholizmu xD( nie pije ogolnie często/ okazyjnie) Mi się spóźnia 5 dni ale wczoraj test negatywny. Jutro pójdę na bete.

Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racje ✊❤️
Wiem, wiem.. ale jakby sama praca organizmu widzę, ze jest znacznie lepsza.. mam nadzieje, ze wrócę z dobrymi wieściami. 😓

reklama