reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Jeśli dziś jesteś 3+6 to znaczy, że minęło 13 dni od owulacji. Zatem tydzień temu byłaś 6 dni po owu i nie mogłaś mieć wtedy objawów ciąży
nie będę się w tym temacie sprzeczać. Miałam identyczna sytuacje w obydwu ciążach, a na codzień nie pije alkoholu, więc być może jest to czysty przypadek, ale jest to dla mnie powiązane :)

moim pierwszym objawem zarówno przy tej, jak i tej straconej ciąży była chęć na alkohol. Raczej nie przepadam za alkoholem, a tym bardziej za piwem, a tydzień temu wzięłam butelkę piwa i wypiłam praktycznie na raz [emoji23] zaraz po tym pojawił się ból piersi po bokach, a teraz czuje, ze zaczyna się przenosić na sutki.
Jak narazie to 3+6, więc żadnych innych objawów się nie spodziewam
Ile dni temu ci wyszedł pozytywny test? [emoji3526]

Mnie piersi bolą już drugi tydzień. Koszmanie po bokach, sutki. Okresu brak, spóźnia się już ok 3-4 dni. Beta wczoraj 0,2 więc pewniey ból na @

reklama