reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

No ja też już sobie powiedziałam że wystarczy. 3 razy to już nie jest przypadek i statystyka. Robię cykl przerwy, w tym czasie porobie tyle badań ile będę w stanie finansowo... Chciałabym przebadać się w kierunku trombofilii, zespołu antyfosfolipidowego i profil ANA. Dobrze byłoby też zrobić wymaz na ta clamydie i inne bakterie no ale chyba na raz nie dam rady
To meldujemy się razem po przerwie 😊💪

reklama
Hej 😃 powiedzcie mi tylko jak z tą temperatura po owu bo postanowiłam sobie mierzyć w tym cyklu . Ona ma ciągle wzrastać czy wzrosnąć i się utrzymywać aż do okresu .? Bo miałam dość mocny spadek dzień przed owu 35,71 dziś jest 4 dpo i mam 36,76

Hej 😃 powiedzcie mi tylko jak z tą temperatura po owu bo postanowiłam sobie mierzyć w tym cyklu . Ona ma ciągle wzrastać czy wzrosnąć i się utrzymywać aż do okresu .? Bo miałam dość mocny spadek dzień przed owu 35,71 dziś jest 4 dpo i mam 36,76
Zasadniczo powinna wzrosnąć i niekoniecznie musi dalej wzrastać. Moze być raz trochę wyższa, raz trochę niższa nie ma reguły :) ważne żeby była cały czas wyższa niż przed owulacja. Jednakże jak jest ciąża to przeważnie jeszcze wyżej idzie ta temp niż na wykresie gdzie tej ciąży nie ma

Załączniki

• Screenshot_20220321-074703.png
    Screenshot_20220321-074703.png
    85,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Szkoda że nie widać wartości na tym wykresie. Ale bardziej wygląda jakby owu była dzień wcześniej niż jest zaznaczone :)