reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Zasadniczo powinna wzrosnąć i niekoniecznie musi dalej wzrastać. Moze być raz trochę wyższa, raz trochę niższa nie ma reguły :) ważne żeby była cały czas wyższa niż przed owulacja. Jednakże jak jest ciąża to przeważnie jeszcze wyżej idzie ta temp niż na wykresie gdzie tej ciąży nie ma
Pierwszy cykl mierze więc nie mam porównania do innych póki co 😅 ale bardzo mnie to zaciekawiło i musiałam spróbować 😅 3 cykl starań dopiero albo aż 🙃

reklama
Ja dziś siknęłam nawet na 2 testy ale z racji, że nie mam już pinków to na te gunwa z horienmedical - strumieniowy i drugi płytkowy. Strumieniowy wydawał mi się jakiś uszkodzony ( jakieś rysy na teście) więc zrobiłam też płytkowy 25 . 😅 nie polecam również płytkowych bo na nich również widzę kreskę fabryczną. 😅

Dziewczyny jak wam widzisz się ten wykres?
Pierwszy raz mierze i przerwszy raz zrobiłam test owu (pisałyście że pozytywny więc tak zaznaczyłam) ale wykresu nie ogarniam totalnie
Screenshot_20220321-092539_Flo.jpg

reklama