reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Jak dla mnie nie było jescze owu, ale ilości serduszek na wykresie zazdroszczę [emoji41]
Kurcze wszystkie objawy owu były tydzien temu. Test owu (drugi od dołu ) w sobotę ok 9

A serduszka jakoś tak wyjątkowo w tym miesiącu 🙈 i wszystko z chęci i przyjemności bez przymusu
20220319_123220.jpg

Ja dziś siknęłam nawet na 2 testy ale z racji, że nie mam już pinków to na te gunwa z horienmedical - strumieniowy i drugi płytkowy. Strumieniowy wydawał mi się jakiś uszkodzony ( jakieś rysy na teście) więc zrobiłam też płytkowy 25 . 😅 nie polecam również płytkowych bo na nich również widzę kreskę fabryczną. 😅
Straszne gunwo te testy!!!

reklama
Straszne gunwo te testy!!!
No dokładnie. I jeden i drugi ma te kreski, nie wiem czy to taka partia czy za długo nie sikałam i wyłapują przez to betę mniejszą niż 2 🤣 jutro napewno ich nie robie bo będę odstawiała dupka i muszę mieć pewność, że nic nie ma chociaż wg drugiego gin jutro to będzie dopiero 11dpo a nie 12 jak wg ginki od monitoringu i teraz nie wiem czy nawet jeśli jutro pink będzie negatywny to czy mogę odstawić dupka czy jednak brać jeszcze dzień i odstawić po negatywnie w 12dpo 🙈