olka11135
Fanka BB :)
Jak sie potwierdzi i będzie wszystko ok to Was wszystkie tu zaczaruje !🌬
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie potwierdzi i będzie wszystko ok to Was wszystkie tu zaczaruje !🌬
Nie. Ale na czym to zapalenie polega? Na bólu?A macie czasem problemy z zapaleniem pęcherza po stosunku?
Na bolu podczas oddawania moczu i uczucia ciągłego parcia na pęcherzNie. Ale na czym to zapalenie polega? Na bólu?
Na bolu podczas oddawania moczu i uczucia ciągłego parcia na pęcherz
Mój lekarz wie o tym i mówi, że to ze względu na umiejscowienie cewki moczowej u kobiet. Może być właśnie po stosunku podrażniona w niektórych pozycjach, że tak to nazwę.Ja bym poszła z tym do lekarza, bo to nie wyglada dobrze
No nie wiem, mnie to nie przekonuje, przeciwnie byłby to dla mnie raczej niepokojący sygnał, że doszło do bakteryjnego zakażenia w okolicach cewki choćby wskutek otarć po stosunku i ja bym tego nie bagatelizowała.Mój lekarz wie o tym i mówi, że to ze względu na umiejscowienie cewki moczowej u kobiet. Może być właśnie po stosunku podrażniona w niektórych pozycjach, że tak to nazwę.
W razie czego dostałam Urosept do stosowaniaNo nie wiem, mnie to nie przekonuje, przeciwnie byłby to dla mnie raczej niepokojący sygnał, że doszło do bakteryjnego zakażenia w okolicach cewki choćby wskutek otarć po stosunku i ja bym tego nie bagatelizowała.
Ja czasem leżę jak mi się chce, czasem nie. Ogólnie uważam, ze to bzdet, ale mi pomaga na głowę, ze udaję, ze mam na coś wpływ xD a nie zaszkodzi napewnoDziewczyny, a ja z takim może głupim pytaniem leżycie z pośladkami wyżej po stosunku w dni płodne czy to mit?