reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Przy takiej temp to nie może być okres 🤞🤞🤞
No tylko ze ja nawet się już czuje jak na okres, nawet ból piersi pojawią się u mnie zaraz przed @ i pojawił się dzisiaj 🤦🏽‍♀️ bez sensu bo teraz to na bank zacznę sobie coś wmawiać tak jak wtedy w październiku 🤡 i będzie bolało 2xbardziej...

Dobra, już nie jęcze... 🧘🏽‍♀️

reklama
No tylko ze ja nawet się już czuje jak na okres, nawet ból piersi pojawią się u mnie zaraz przed @ i pojawił się dzisiaj 🤦🏽‍♀️ bez sensu bo teraz to na bank zacznę sobie coś wmawiać tak jak wtedy w październiku 🤡 i będzie bolało 2xbardziej...

Dobra, już nie jęcze... 🧘🏽‍♀️
Ja mam bardzo podobnie, też się czuje jak na okres, boli mnie brzuch i piersi ale temp wysoko więc nie ma opcji póki co że @ przyjdzie 🤞 sikaj na testy dalej albo zrób w pon betę i będzie wiadomo, a ja po cichu trzymam kciuki 😘

Ja mam bardzo podobnie, też się czuje jak na okres, boli mnie brzuch i piersi ale temp wysoko więc nie ma opcji póki co że @ przyjdzie 🤞 sikaj na testy dalej albo zrób w pon betę i będzie wiadomo, a ja po cichu trzymam kciuki 😘
ja tez za was dziewczyny trzymam mocno kciuki!!! :) i za siebie rowniez,zeby cien byl coraz mocniej widoczny i nie wzbudzal watpliwosci :)

Nie no, zażartowałam sobie 😂 raczej zaskoczy mnie okres wcześniej co sprawia że termin porodu na wigilię juz nie będzie taki pewny 😂😂

Mam tylko nadzieję że nie będzie powtórki z października... gdzie w 21 dc dostalam plamienia i cykl wydłużył się fo 46 dni. Bo wtedy to już w tym roku na porodówkę trafić nie mam szans hahahaha
ale wg Naszych wyliczeń miałaś owu 16dc, więc implantacja by się zgadzała 😝 Czekam na info co się dalej wydarzyło i jeśli się nic nie rozkręci, to za 2 dni teściwo poprawiasz 😂😁

Mam głupie pytanie choć ponoć głupich pytań nie ma 😅 w czwartek za tydz powinnam mieć okres ( tak mniej więcej bo cykle u mnie są około 32-31 dni nie mierze temperatury ani nic nie wiem kiedy była owulacja , w tym miesiącu również odpuściłam testy owulacyjne ) ale dziś po prostu mam potok śluzu rzadki, ciągnący się i dużo dużo. Myślicie że to coś może znaczyć ? Testować jutro ?

Mam głupie pytanie choć ponoć głupich pytań nie ma 😅 w czwartek za tydz powinnam mieć okres ( tak mniej więcej bo cykle u mnie są około 32-31 dni nie mierze temperatury ani nic nie wiem kiedy była owulacja , w tym miesiącu również odpuściłam testy owulacyjne ) ale dziś po prostu mam potok śluzu rzadki, ciągnący się i dużo dużo. Myślicie że to coś może znaczyć ? Testować jutro ?
Testować możesz, ale skoro przewidywany okres w czwartek to mała szansa, że coś wyjdzie tak wcześnie. Też mam przewidywany termin okresu na czwartek- testować zaczynam od jutra ale ja mam fazę lutealną 15 dniową. I wcale się nie nastawiam, że coś wyjdzie nawet jeśli byłaby ciąża bo to bardzo wcześnie.

Testować możesz nawet cały miesiąc :D ale pierwsze słyszę, żeby jakikolwiek śluz był objawem ciąży.
W każdym razie trzymam kciuki. W mojej opini jest za wcześnie.

Jeśli masz już objawy ciąży to test będzie miał tłuste kreski. Jeśli będzie negatywny to znaczy, że nie są to objawy ciąży.
Nadmierny śluz może być na przykład objawem infekcji
Mam głupie pytanie choć ponoć głupich pytań nie ma [emoji28] w czwartek za tydz powinnam mieć okres ( tak mniej więcej bo cykle u mnie są około 32-31 dni nie mierze temperatury ani nic nie wiem kiedy była owulacja , w tym miesiącu również odpuściłam testy owulacyjne ) ale dziś po prostu mam potok śluzu rzadki, ciągnący się i dużo dużo. Myślicie że to coś może znaczyć ? Testować jutro ?

reklama
Zgadnijcie kto już dzisiaj może napić się wina :)
IMG_20220318_192255.jpg