reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Jeszcze się podpytam... Żeby przyrosty były miarodajne to musi być to samo labo i te same jednostki proga prawda? Bo mam inne labo trochę bliżej tylko że właśnie jednostki będą inne 🤷🏻‍♀️ i niby kalkulatorem można przeliczyć ale boje się że to nie będzie to samo

Jeszcze się podpytam... Żeby przyrosty były miarodajne to musi być to samo labo i te same jednostki proga prawda? Bo mam inne labo trochę bliżej tylko że właśnie jednostki będą inne 🤷🏻‍♀️ i niby kalkulatorem można przeliczyć ale boje się że to nie będzie to samo
Tak, lepiej żeby to było to samo labo

Generalnie to jest tak, że na wczesnym etapie beta tak zasuwa, że nie powinno mieć to znaczenia bo jak przyrost byłby 300 % to w innym labo byłby nawet i 200 ale to dalej dobry przyrost.
Przeliczenie jednostek to pikuś.
Ale dla swojego świętego spokoju i nie nakręcania się dodatkowo to lepiej robić o stałej porze i w tym samym labo

Generalnie to jest tak, że na wczesnym etapie beta tak zasuwa, że nie powinno mieć to znaczenia bo jak przyrost byłby 300 % to w innym labo byłby nawet i 200 ale to dalej dobry przyrost.
Przeliczenie jednostek to pikuś.
Ale dla swojego świętego spokoju i nie nakręcania się dodatkowo to lepiej robić o stałej porze i w tym samym labo
Dobra, to już wszystko wiem i idę chillować 🥱 miłego piąteczku i trzymajcie kciuki za jutro 😘

reklama