o kurka ....Mam plamienie jasnoczerwone wiec wykluczam niskiego proga ... mój Excel nie obejmował okresu 2 dni wcześniej, ale jeśli się rozkręci to mogę już dziś się napić
reklama
Z
zaz208622
Gość
A to kolor plamienia pokazuje jego przyczynę? [emoji28]
Mam plamienie [emoji2362][emoji2362][emoji2362] jasnoczerwone wiec wykluczam niskiego proga ... mój Excel nie obejmował okresu 2 dni wcześniej, ale jeśli się rozkręci to mogę już dziś się napić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Edit. Serce krzyczy ze to implantacja [emoji1782]
Z
zaz208622
Gość
Nie [emoji849] wypiłam lyka piwa i usnelam [emoji23] ale zrobię to jutro bo mam gości i pierwszy dzień okresu [emoji28] nie będę se żałować
@Zazuu i co, urżnęłaś się wczoraj ze starym? ja planuję dziś się zbrowarzyć
L
Ladycarooo
Gość
Moje też xDMam plamienie jasnoczerwone wiec wykluczam niskiego proga ... mój Excel nie obejmował okresu 2 dni wcześniej, ale jeśli się rozkręci to mogę już dziś się napić
Edit. Serce krzyczy ze to implantacja
Bibi89
Fanka BB :)
No przy problema z progiem miałam raczej brązowe plamienie a jak przychodzi okres to zupełnie inna jest krew przynajmniej u mnie wiec w tych dwóch przypadkach tak innych nie przerabiałamA to kolor plamienia pokazuje jego przyczynę? [emoji28]
oby tak bylo!No przy problema z progiem miałam raczej brązowe plamienie a jak przychodzi okres to zupełnie inna jest krew przynajmniej u mnie wiec w tych dwóch przypadkach tak innych nie przerabiałam
Z
zaz208622
Gość
Myślę, że to może być loteria.
Na okres wg wykresu zdecydowanie za wcześnie więc jeśli się zacznie to w następnym cyklu zbadaj sobie proga, ale póki co liczę, że będzie z tego dziecko [emoji41]
Na okres wg wykresu zdecydowanie za wcześnie więc jeśli się zacznie to w następnym cyklu zbadaj sobie proga, ale póki co liczę, że będzie z tego dziecko [emoji41]
No przy problema z progiem miałam raczej brązowe plamienie a jak przychodzi okres to zupełnie inna jest krew [emoji2374] przynajmniej u mnie wiec w tych dwóch przypadkach tak [emoji2374] innych nie przerabiałam [emoji2374]
Bibi89
Nie no, zażartowałam sobie raczej zaskoczy mnie okres wcześniej co sprawia że termin porodu na wigilię juz nie będzie taki pewnyMoje też xD
Mam tylko nadzieję że nie będzie powtórki z października... gdzie w 21 dc dostalam plamienia i cykl wydłużył się fo 46 dni. Bo wtedy to już w tym roku na porodówkę trafić nie mam szans hahahahaMyślę, że to może być loteria.
Kamilad
Przy takiej temp to nie może być okresMam plamienie jasnoczerwone wiec wykluczam niskiego proga ... mój Excel nie obejmował okresu 2 dni wcześniej, ale jeśli się rozkręci to mogę już dziś się napić
Edit. Serce krzyczy ze to implantacja
reklama
Hope99
Hej dziewczyny, u mnie od wczoraj co jakiś czas pojawiają się bóle jak na okres a przecież proga mam wysokiego więc nie powinna przyjść w 8dpo... Do tego mam bardzo dużo śluzu takiego normalnego jak przed okresem - gęsty i biały. Tylko, że ta ilość zmusza mnie do noszenia wkładek chociaż zazwyczaj ich nie potrzebuję.
A tak poza tym to pewnie od jutra zacznę testować bo mam trochę testów chociaż wątpię, że się udało przez ograniczoną liczbę starań w tym miesiącu...
A tak poza tym to pewnie od jutra zacznę testować bo mam trochę testów chociaż wątpię, że się udało przez ograniczoną liczbę starań w tym miesiącu...