reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
A to kolor plamienia pokazuje jego przyczynę? [emoji28]
Mam plamienie [emoji2362][emoji2362][emoji2362] jasnoczerwone wiec wykluczam niskiego proga ... mój Excel nie obejmował okresu 2 dni wcześniej, ale jeśli się rozkręci to mogę już dziś się napić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Edit. Serce krzyczy ze to implantacja [emoji1782]

Myślę, że to może być loteria.
Na okres wg wykresu zdecydowanie za wcześnie więc jeśli się zacznie to w następnym cyklu zbadaj sobie proga, ale póki co liczę, że będzie z tego dziecko [emoji41]
No przy problema z progiem miałam raczej brązowe plamienie a jak przychodzi okres to zupełnie inna jest krew [emoji2374] przynajmniej u mnie wiec w tych dwóch przypadkach tak [emoji2374] innych nie przerabiałam [emoji2374]

Nie no, zażartowałam sobie 😂 raczej zaskoczy mnie okres wcześniej co sprawia że termin porodu na wigilię juz nie będzie taki pewny 😂😂
Myślę, że to może być loteria.
Na okres wg wykresu zdecydowanie za wcześnie więc jeśli się zacznie to w następnym cyklu zbadaj sobie proga, ale póki co liczę, że będzie z tego dziecko [emoji41]
Mam tylko nadzieję że nie będzie powtórki z października... gdzie w 21 dc dostalam plamienia i cykl wydłużył się fo 46 dni. Bo wtedy to już w tym roku na porodówkę trafić nie mam szans hahahaha

reklama
Hej dziewczyny, u mnie od wczoraj co jakiś czas pojawiają się bóle jak na okres 😱 a przecież proga mam wysokiego więc nie powinna przyjść w 8dpo... Do tego mam bardzo dużo śluzu takiego normalnego jak przed okresem - gęsty i biały. Tylko, że ta ilość zmusza mnie do noszenia wkładek chociaż zazwyczaj ich nie potrzebuję. 😅
A tak poza tym to pewnie od jutra zacznę testować bo mam trochę testów chociaż wątpię, że się udało przez ograniczoną liczbę starań w tym miesiącu...