Dobra zaczęłam się cieszyć ,ale na spokojnie ! Zrobię jutro rano ,jak znowu będzie cień to w poniedziałek o środę beta ... Coś oprócz bety jeszcze zrobić ???Te testy to ostatnie w co wierzę one po prostu nie mogą Cię oszukać
reklama
Z
zaz208622
Gość
Progesteron
Dobra zaczęłam się cieszyć ,ale na spokojnie ! Zrobię jutro rano ,jak znowu będzie cień to w poniedziałek o środę beta ... Coś oprócz bety jeszcze zrobić ???
Kamilad
Fanka BB :)
Kurde najpierw kliknelam smuteczek ale jak się przyjrzałam to ja też tam widzę jakiś cień... Bardzo zbliżony do moich trzymam kciuki żeby to było toZgadnijcie kto już dzisiaj może napić się wina Zobacz załącznik 1380619
I w pon i w środę tak ?Progesteron
To teraz trzymamy za siebie kciuki i za kilka tygodni pokazujemy piękne zdjęcie USG ! Innej opcji nie widzęKurde najpierw kliknelam smuteczek ale jak się przyjrzałam to ja też tam widzę jakiś cień... Bardzo zbliżony do moich trzymam kciuki żeby to było to
Kamilad
Fanka BB :)
Kochana znam Twój ból cierpliwościDobra Aśka spokojnie ,nie nakręcaj się ... Poczekaj do rana
Z
zaz208622
Gość
Ja bym tak zrobiła bo ja lubię dużo wiedzieć [emoji16]ale to oczywiście nie jest obowiązkowe badanie i jak oznaczysz je tylko w poniedziałek i będzie ok to nie musisz w środę
I w pon i w środę tak ?
W tym momencie mam ochotę zapalić jak nigdyKochana znam Twój ból cierpliwości
Z
zaz208622
Gość
To średni pomysł [emoji23]
W tym momencie mam ochotę zapalić jak nigdy [emoji23][emoji23]
reklama
I rozumiem ,że z wynikami mogę uderzać do was ??Ja bym tak zrobiła bo ja lubię dużo wiedzieć [emoji16]ale to oczywiście nie jest obowiązkowe badanie i jak oznaczysz je tylko w poniedziałek i będzie ok to nie musisz w środę