Blondynka w sieci
Fanka BB :)
A mnie testy owulacyjne nigdy nic nie pokazywały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie z tymi testami jest jak widaćA mnie testy owulacyjne nigdy nic nie pokazywały
a to nie jest tak, ze owulakow nie powinno się obsikiwac porannym moczem? Jak się mylę to proszę mnie poprawić ale w instrukcjach zwykle jest taka infoMoje testy dotarły obsikalam sobie dwa a co tam hahaha ale chyba złe zamówiłam znowu no bo kurde jedna krecha wiem wiem nie było z porannego moczu i to w dodatku 10 dpo
Ja mówię o ciążowyma to nie jest tak, ze owulakow nie powinno się obsikiwac porannym moczem? Jak się mylę to proszę mnie poprawić ale w instrukcjach zwykle jest taka info
omg, przepraszam, brawo ja i moje czytanie ze zrozumieniemJa mówię o ciążowym
Nic nie szkodzi heheomg, przepraszam, brawo ja i moje czytanie ze zrozumieniem
Tak jest, bo wtedy może wyjść fałszywie dodatni. Ja już bliżej owulki robiłam o 10 i 19.a to nie jest tak, ze owulakow nie powinno się obsikiwac porannym moczem? Jak się mylę to proszę mnie poprawić ale w instrukcjach zwykle jest taka info
U mnie to ostatni cykl z testami tzn tak sobie mówię. Do trzech razt stuka mówili a powiedz Kochana, kiedy wybierasz się do gin? czy zrezygnowałaś?Ja nie chciałam tego wiesiołka bo generalnie ja mam sporooo śluzu wlasnie w dniach płodnych a co do tych dwóch dni to jasne, ze nie zawsze się tak da, ja się często obrażam wiec tez może być ciężko hahah, chyba, ze będzie mnie przepraszał no to co innego może z testami tez mi się jeszcze zmieni, zobaczymy