reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dziewczyny co wy powiecie na taką temperaturę? Mierze dopiero pierwszy cykl i jestem zielona
Wczoraj straszne bóle lewego jajnika (gdzie w czwartek był pęcherzyk dominujący) oraz delikatny ból prawego (też był jeden większy) i niesamowity ból miednicy
Nie chodzę na monitoring byłam na wizycie kontrolnej więc w sumie nie wiem do końca jak te pęcherzyki potem wyglądaly

Załączniki

• Screenshot_20220316-062103_My Calendar.jpg
    Screenshot_20220316-062103_My Calendar.jpg
    228,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Powiem wam, ze nie wiedziałam ze temperatury skaczą tak z godziny na godzinę 😅 Przebudzilam się dziś o 4.20 rano i miałam 36.51*C czyli niższa niż wczoraj i już zwątpiłam ale godzinę później, o której zwykle mierze była 36.68*C czyli prawie taka sama jak wczoraj. Wydaje mi się ze jednak jestem jeszcze przed owulka bo u was skaczą tak pod 37. Zobaczymy 😄

Powiem wam, ze nie wiedziałam ze temperatury skaczą tak z godziny na godzinę 😅 Przebudzilam się dziś o 4.20 rano i miałam 36.51*C czyli niższa niż wczoraj i już zwątpiłam ale godzinę później, o której zwykle mierze była 36.68*C czyli prawie taka sama jak wczoraj. Wydaje mi się ze jednak jestem jeszcze przed owulka bo u was skaczą tak pod 37. Zobaczymy 😄

Dlatego tak ważne jest by mierzyć o tej samej porze ;)

reklama