MartaMarkry
Fanka BB :)
TakHe hej u mnie 16 DC i test owu taki .
Można go potraktować. Jako pozytyw nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakHe hej u mnie 16 DC i test owu taki .
Można go potraktować. Jako pozytyw nie ?
Bo jedna kobieta owulacje przy LH 40 a druga przy 6-7. Dlatego czasami peak to najciemniejszy test, niekoniecznie pozytyw - chociaż u większości peak to ciemna krechaRóżnie z tymi testami jest jak widać
Ginekologa mam dopiero w przyszłym tygodniu, we wtorek. Miałam mieć dziś no ale mam okres wiec nie bardzoU mnie to ostatni cykl z testami tzn tak sobie mówię. Do trzech razt stuka mówili a powiedz Kochana, kiedy wybierasz się do gin? czy zrezygnowałaś?
Cześć ja dzisiaj 11 dpo, zrobiłam rano 2 testy i wydaje mi się że coś na nich majaczy więc poszłam na betę i proga. Myślę że znowu wyłapałam biochema teoretycznie jutro powinna być @ ale z taką temp na pewno się opóźni....
Na pinku generalnie nic nie widzę, ale na clearblue już tak Nie nastawiaj się od razu na biochem kochana, trzymam kciuki zeby to jednak było toCześć ja dzisiaj 11 dpo, zrobiłam rano 2 testy i wydaje mi się że coś na nich majaczy więc poszłam na betę i proga. Myślę że znowu wyłapałam biochema teoretycznie jutro powinna być @ ale z taką temp na pewno się opóźni....
Kurde teraz już nie dam rady bo jestem w pracy ale rozłożyłam go i mam takie zdjęcia jeszcze. Na nich nie widzę już tego cieniaA weź spróbuj rozebrać tego pinka i zrobić zdjęcie na białej kartce w dobrym świetle np. parapecie
Ojj raczej bez szans niestety wczoraj i dzisiaj intensywne skurcze i brzuch pobolewa jak na okres, ale zobaczę co wyjdzie z krwiNa pinku generalnie nic nie widzę, ale na clearblue już tak Nie nastawiaj się od razu na biochem kochana, trzymam kciuki zeby to jednak było to
dużo dziewczyn pisze ze skurcze mogą być tez oznaka ciąży, czekamy na wyniki Twojej bety!Ojj raczej bez szans niestety wczoraj i dzisiaj intensywne skurcze i brzuch pobolewa jak na okres, ale zobaczę co wyjdzie z krwi
ja co prada nic nie widzę na tych testach, ale wiadomo, na żywo inaczej. Trzymam kciuki i czekam na wyniki <3Cześć ja dzisiaj 11 dpo, zrobiłam rano 2 testy i wydaje mi się że coś na nich majaczy więc poszłam na betę i proga. Myślę że znowu wyłapałam biochema teoretycznie jutro powinna być @ ale z taką temp na pewno się opóźni....