reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Moje testy dotarły obsikalam sobie dwa a co tam hahaha ale chyba złe zamówiłam znowu no bo kurde jedna krecha 🤣🙈wiem wiem nie było z porannego moczu 😛i to w dodatku 10 dpo
a to nie jest tak, ze owulakow nie powinno się obsikiwac porannym moczem? Jak się mylę to proszę mnie poprawić ale w instrukcjach zwykle jest taka info

Ja nie chciałam tego wiesiołka bo generalnie ja mam sporooo śluzu wlasnie w dniach płodnych :) a co do tych dwóch dni to jasne, ze nie zawsze się tak da, ja się często obrażam wiec tez może być ciężko hahah, chyba, ze będzie mnie przepraszał no to co innego 🤣 może z testami tez mi się jeszcze zmieni, zobaczymy 🤣🤷‍♀️
U mnie to ostatni cykl z testami 😅 tzn tak sobie mówię. Do trzech razt stuka mówili 😅 a powiedz Kochana, kiedy wybierasz się do gin? czy zrezygnowałaś?

reklama
He hej 😊 u mnie 16 DC i test owu taki .
Można go potraktować. Jako pozytyw nie ?

Załączniki

• IMG_20220316_212350244.jpg
    IMG_20220316_212350244.jpg
    900 KB · Wyświetleń: 101