reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

A Ty mierzysz te temperatury pod językiem?
Tak pod językiem i zawsze z prawej, dziś zrobilam test I takie skoki 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ a Ty jak mierzysz ?
Ja jeden cykl mierzyłam temp pod językiem i nie byłam zadowolona właśnie przez duże wahania :p musi być mierzone cały czas w tym samym miejscu pod językiem. A w pochwę wkładasz i się nie zastanawiasz ;)
Nie no ja zawsze w tym zamym miejscu. Tak mialam na ulotce od termometru. Jakoś mierzenie w pochwie mnie nie przekonuje... ale nie wiem, może będę musiała...

reklama
Ja w pochwie. Ale jak już wiem, że mierzysz pod językiem to nie dziwi mnie Twój wykres [emoji23]
Mój byłby taki sam [emoji85]
Tak pod językiem i zawsze z prawej, dziś zrobilam test I takie skoki [emoji2362][emoji2362] a Ty jak mierzysz ?

Nie no ja zawsze w tym zamym miejscu. Tak mialam na ulotce od termometru. Jakoś mierzenie w pochwie mnie nie przekonuje... ale nie wiem, może będę musiała...

Zdecydowanie [emoji23] swoją drogą jakoś mi się wydaje, że mierzenie w ustach po alkoholu ma jeszcze mniej sensu niż mierzenie w pochwie, ale totalnie nie umiem tego uargumentowac[emoji23]
Dla mnie narazie to mierzenie ogolnie nie ma sensu 😂😂 następny cykl spróbuję mierzyć w pochwie

Ale się porobiło tutaj tyle kresek 😊😊😊 my z mężem odpuszczamy na około 2-3 miesiące aż sytuacja polityczna trochę się uspokoi. Boję się trochę co będzie, czy będzie nas stać jak do tej pory itd ale będę do Was zaglądać

U mnie juz raczej po owulacji 😅 cycki nic nie bolą jak w zeszłym miesiącu a to mnie akurat cieszy bo chyba prolaktyna spada niedługo skocze na pobranie krwi żeby ją sprawdzić ale myślę że dopiero jak ten cykl się skończy a kto wie jak się skończy hehe oczywiście licze na dwie kreski jak to cały rok 😅 ale stary akurat ma 30 pod koniec Marca i było by mega dać mu taki prezent

reklama