Kamilad
Fanka BB :)
Temperatura nie, ale progesteron musi być jakiś lipny skoro tak słabo przyrastaMyślę, że przyczyną poronienia nie była temperatura w kilka dni po owu [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Temperatura nie, ale progesteron musi być jakiś lipny skoro tak słabo przyrastaMyślę, że przyczyną poronienia nie była temperatura w kilka dni po owu [emoji23]
Temperatura nie, ale progesteron musi być jakiś lipny skoro tak słabo przyrasta
A u mnie nadal zawirowaniaU mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei
Wogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 [emoji2362][emoji2362] dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy
Serio to burzy trochę moje postrzeganie co do temp... Myślałam że im wyżej tym lepiej bo wyższy prog... To może sprawdzę w pon ile wynosi oczywiście profilaktycznie ananas wjechałNo ja miałam dojebany [emoji6]
Serio [emoji54] to burzy trochę moje postrzeganie co do temp... Myślałam że im wyżej tym lepiej bo wyższy prog... To może sprawdzę w pon ile wynosi [emoji848] oczywiście profilaktycznie ananas wjechał [emoji23]
Ja jeden cykl mierzyłam temp pod językiem i nie byłam zadowolona właśnie przez duże wahania musi być mierzone cały czas w tym samym miejscu pod językiem. A w pochwę wkładasz i się nie zastanawiaszWogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy