reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to 💩 bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina 🤦🏻‍♀️ na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)
A u mnie nadal zawirowania 😂
Screenshot_20220310-084502_Flo.jpg

Wogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy

Generalnie to też tak kiedyś myślałam[emoji23] w tej ciąży z wykresu miałam pięknego proga bez żadnego wsparcia przy becie 150 prog 35. A w ciąży biochemicznej z podejrzeniem cp miałam proga w szczycie chyba 15, ale z przewagą 7 czy 9 a temperatury wysokie jak złe
Serio [emoji54] to burzy trochę moje postrzeganie co do temp... Myślałam że im wyżej tym lepiej bo wyższy prog... To może sprawdzę w pon ile wynosi [emoji848] oczywiście profilaktycznie ananas wjechał [emoji23]

P. S. Żeby było śmieszniej to zawsze jak temperatura skoczyła w górę to prog był niski, a jak spadała to prog rósł [emoji23]

reklama
Wogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy
Ja jeden cykl mierzyłam temp pod językiem i nie byłam zadowolona właśnie przez duże wahania :p musi być mierzone cały czas w tym samym miejscu pod językiem. A w pochwę wkładasz i się nie zastanawiasz ;)