reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to 💩 bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina 🤦🏻‍♀️ na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)
A u mnie nadal zawirowania 😂
Screenshot_20220310-084502_Flo.jpg

Wogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy

Generalnie to też tak kiedyś myślałam[emoji23] w tej ciąży z wykresu miałam pięknego proga bez żadnego wsparcia przy becie 150 prog 35. A w ciąży biochemicznej z podejrzeniem cp miałam proga w szczycie chyba 15, ale z przewagą 7 czy 9 a temperatury wysokie jak złe
Serio [emoji54] to burzy trochę moje postrzeganie co do temp... Myślałam że im wyżej tym lepiej bo wyższy prog... To może sprawdzę w pon ile wynosi [emoji848] oczywiście profilaktycznie ananas wjechał [emoji23]

P. S. Żeby było śmieszniej to zawsze jak temperatura skoczyła w górę to prog był niski, a jak spadała to prog rósł [emoji23]

reklama
Wogole zmierzyłam dziś temperature 3 razy pod rząd, poj językiem z prawej strony 36.56, zaraz potem z lewej strony 36.66 i znowu z prawej 36.50 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ dość duże skoki jak na 2-3 minuty różnicy
Ja jeden cykl mierzyłam temp pod językiem i nie byłam zadowolona właśnie przez duże wahania :p musi być mierzone cały czas w tym samym miejscu pod językiem. A w pochwę wkładasz i się nie zastanawiasz ;)