reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯
Ja będę diabełkiem i ja poszłabym żeby spr czy rośnie (ciąża) czy spada (i biochem...) W ciąży robiłam betę co 2 dni prawie 2 tyg i co z tego że przyrosty były idealne skoro i tak w końcu poroniłam... A przy tak granicznej becie bym nie wytrzymała by sprawdzić w którą stronę to idzie 😁

Ja będę diabełkiem i ja poszłabym żeby spr czy rośnie (ciąża) czy spada (i biochem...) W ciąży robiłam betę co 2 dni prawie 2 tyg i co z tego że przyrosty były idealne skoro i tak w końcu poroniłam... A przy tak granicznej becie bym nie wytrzymała by sprawdzić w którą stronę to idzie 😁
To twoja sprawka, jestem w drodze 😅

U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to 💩 bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina 🤦🏻‍♀️ na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)
IMG_20220310_073541.jpg

I
Prawie identyczny miałam wykres w ciąży z zeszłego roku z marca [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to [emoji90] bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina [emoji2358] na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)Zobacz załącznik 1377714
Screenshot_20220310_075554.jpeg

reklama
Myślę, że przyczyną poronienia nie była temperatura w kilka dni po owu [emoji23]
Weź [emoji85] z tego co się orientuję u Ciebie ciąża bez happy endu, więc nie pokrzepia mnie to... wręcz jeszcze bardziej chciałabym już nowy cykl [emoji14]

P.S. bez kitu podobieństwo poraża [emoji33]