reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯
Ja będę diabełkiem i ja poszłabym żeby spr czy rośnie (ciąża) czy spada (i biochem...) W ciąży robiłam betę co 2 dni prawie 2 tyg i co z tego że przyrosty były idealne skoro i tak w końcu poroniłam... A przy tak granicznej becie bym nie wytrzymała by sprawdzić w którą stronę to idzie 😁

Ja będę diabełkiem i ja poszłabym żeby spr czy rośnie (ciąża) czy spada (i biochem...) W ciąży robiłam betę co 2 dni prawie 2 tyg i co z tego że przyrosty były idealne skoro i tak w końcu poroniłam... A przy tak granicznej becie bym nie wytrzymała by sprawdzić w którą stronę to idzie 😁
To twoja sprawka, jestem w drodze 😅

U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to 💩 bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina 🤦🏻‍♀️ na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)
IMG_20220310_073541.jpg

I
Prawie identyczny miałam wykres w ciąży z zeszłego roku z marca [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie taka sytuacja... Wychodzi na to że owu jednak była bo dzisiaj temperatura już wysoko. Ale i tak uważam że ten cykl to [emoji90] bo żeby dopiero 4 dnia po owu mieć taki skok to jakaś kpina [emoji2358] na nic się w tym cyklu nie nastawiam, zatestuje dopiero jak będzie po terminie @ @Ladycarooo wpisz mnie na 19.03. ale bez większej nadziei :)Zobacz załącznik 1377714
Screenshot_20220310_075554.jpeg

reklama
Myślę, że przyczyną poronienia nie była temperatura w kilka dni po owu [emoji23]
Weź [emoji85] z tego co się orientuję u Ciebie ciąża bez happy endu, więc nie pokrzepia mnie to... wręcz jeszcze bardziej chciałabym już nowy cykl [emoji14]

P.S. bez kitu podobieństwo poraża [emoji33]