reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

A Ty mierzysz te temperatury pod językiem?
Tak pod językiem i zawsze z prawej, dziś zrobilam test I takie skoki 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ a Ty jak mierzysz ?
Ja jeden cykl mierzyłam temp pod językiem i nie byłam zadowolona właśnie przez duże wahania :p musi być mierzone cały czas w tym samym miejscu pod językiem. A w pochwę wkładasz i się nie zastanawiasz ;)
Nie no ja zawsze w tym zamym miejscu. Tak mialam na ulotce od termometru. Jakoś mierzenie w pochwie mnie nie przekonuje... ale nie wiem, może będę musiała...

reklama
Ja w pochwie. Ale jak już wiem, że mierzysz pod językiem to nie dziwi mnie Twój wykres [emoji23]
Mój byłby taki sam [emoji85]
Tak pod językiem i zawsze z prawej, dziś zrobilam test I takie skoki [emoji2362][emoji2362] a Ty jak mierzysz ?

Nie no ja zawsze w tym zamym miejscu. Tak mialam na ulotce od termometru. Jakoś mierzenie w pochwie mnie nie przekonuje... ale nie wiem, może będę musiała...

Zdecydowanie [emoji23] swoją drogą jakoś mi się wydaje, że mierzenie w ustach po alkoholu ma jeszcze mniej sensu niż mierzenie w pochwie, ale totalnie nie umiem tego uargumentowac[emoji23]
Dla mnie narazie to mierzenie ogolnie nie ma sensu 😂😂 następny cykl spróbuję mierzyć w pochwie

Ale się porobiło tutaj tyle kresek 😊😊😊 my z mężem odpuszczamy na około 2-3 miesiące aż sytuacja polityczna trochę się uspokoi. Boję się trochę co będzie, czy będzie nas stać jak do tej pory itd ale będę do Was zaglądać

U mnie juz raczej po owulacji 😅 cycki nic nie bolą jak w zeszłym miesiącu a to mnie akurat cieszy bo chyba prolaktyna spada niedługo skocze na pobranie krwi żeby ją sprawdzić ale myślę że dopiero jak ten cykl się skończy a kto wie jak się skończy hehe oczywiście licze na dwie kreski jak to cały rok 😅 ale stary akurat ma 30 pod koniec Marca i było by mega dać mu taki prezent

reklama