B
B206
Gość
Widocznie los nie chce wielu listopadowych mordercówAle licho wygląda rozpiska na pierwszej stronie Niech któraś przerwie tą złą passę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widocznie los nie chce wielu listopadowych mordercówAle licho wygląda rozpiska na pierwszej stronie Niech któraś przerwie tą złą passę
Wiesz co, dzisiaj zauważyłam więcej żyłek na piersiach, szczególnie na brodawkach, bo na piersiach to z reguły mam dość widoczne No i poczułam dziś jakby trochę więcej śluzu, a dziwne, bo przed @ nie odczuwam raczej nic takiego, a na @ jeszcze za wcześnie. Więc może coś się kroi, ale zobaczymy [emoji4]. Teraz chyba będę testować codziennie [emoji28].
W ogóle mam jakiegoś gastro potwora od kilku dni [emoji38][emoji1787][emoji1787], aż mój chłopak jest zdziwiony haha
ile dniowe masz cykle ?Hej dziewczyny, ja po monitoringu, 10dc a pęcherzyk już 20mm , endometrium 7mm... a mój Niemąż dopiero wraca jutro wieczorem do domu... Mam nadzieję, że zdążymy przed owulacją... Ostatnio co miesiąc mam coraz wcześniej owulację... Masakra...
Albo sobie tylko wmawiam Zobaczymy, do @ jeszcze chwilaJak już masz objawy to napewno test wyjdzie pozytywny [emoji1696]
Do ostatniej ciąży miałam cykle 32-35 dni ale były w większości bezowulacyjne. Po poronieniu mam cykle 27-39 dni (pierwszy 30, drugi 27, trzeci 39, czwarty 30)... myślałam, że skoro ostatni był już 30 dni to wszystko wraca do normy a jednak ten cykl może być bardziej 27 dniowy (mam fazę lutealną 15 dniową)...ile dniowe masz cykle ?
Mój mąż nie bardzo był przekonany do trzeciego dziecka. Ustaliliśmy że spróbujemy trzy miesiące jak się uda to będzie a jak nie to odpuścimy. Liczyłam że się uda bo dwie poprzednie ciaze w pierwszym cyklu. Teraz mam już 2 cykl. Został jeszcze jeden chyba że zmieni zdanie chciałabym bardzo ale wiecie zmuszać Jego nie mogę@Marcia0722
To samo chciałam napisać.. przecież nie można na nieudanej próbie się poddać. Niepowodzenie boli, ale nie oznacza kompletnie ze wszystko stracone. Masz już dwójkę! To i tak najpiękniejszy dar! Jeśli to już któraś próba, możne warto się przebadać, może to tylko nie trafienie w owulacje?
Mój mąż nie bardzo był przekonany do trzeciego dziecka. Ustaliliśmy że spróbujemy trzy miesiące jak się uda to będzie a jak nie to odpuścimy. Liczyłam że się uda bo dwie poprzednie ciaze w pierwszym cyklu. Teraz mam już 2 cykl. Został jeszcze jeden chyba że zmieni zdanie chciałabym bardzo ale wiecie zmuszać Jego nie mogę
To musi być wspolna decyzja.. ale jak nie teraz, to może kolejnym razem. Bez spinania się, ze to ostatnia szansa, bo prawda jest taka, ze choćby miało się udać za 4 czy 5 razem to się udaMój mąż nie bardzo był przekonany do trzeciego dziecka. Ustaliliśmy że spróbujemy trzy miesiące jak się uda to będzie a jak nie to odpuścimy. Liczyłam że się uda bo dwie poprzednie ciaze w pierwszym cyklu. Teraz mam już 2 cykl. Został jeszcze jeden chyba że zmieni zdanie chciałabym bardzo ale wiecie zmuszać Jego nie mogę