No kurczę. Jak ma przyjść to niech przyjdzie, no nie Mnie rano pobolewało podbrzusze, ale przeszło i @ nie ma jeszcze...Robiłam wczoraj test, też biało i to samo brak okresu. Dodatkowo nie czuję abym miała go dostać
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
A ja dziś dziewczyny mam niesamowita ochotę na lampkę winka ale kurczę czy powinnam ? Jeszcze wjechało HBO MAX dzisiaj i normalnie dzień kobiet jak malina by był
Bibi89
To zależy jak bardzo wierzysz swoim testomA ja dziś dziewczyny mam niesamowita ochotę na lampkę winka ale kurczę czy powinnam ? Jeszcze wjechało HBO MAX dzisiaj i normalnie dzień kobiet jak malina by był
Kylyyy1408
Testom akurat nie wierze, na pewno nie tym z facelle. Ale od niedzieli boli mnie podbrzusze jak na okres ( a co miesiąc maksymalnie 2 dni przed dopiero a nie 6 licząc od niedzieli) i w ogóle nie bolą mnie piersi a w sumie sutki, a zawsze tak cholernie szczypią przed okresem wiem, ze każdy cykl się może zmienić i być totalnie inny, ale aktualnie tylko w to „wierze”To zależy jak bardzo wierzysz swoim testom
aneta85aneta
Właśnie byłam w toalecie, wydzielina jak dni płodne i chyba leciutko różowaNo kurczę. Jak ma przyjść to niech przyjdzie, no nie Mnie rano pobolewało podbrzusze, ale przeszło i @ nie ma jeszcze...
Kylyyy1408
daj znać czy się rozkręciWłaśnie byłam w toalecie, wydzielina jak dni płodne i chyba leciutko różowa
Kylyyy1408
Jak u Ciebie kochana, jak samopoczucie ? Testujesz jutro ? Czy idziesz na betęJa dysponuje! I okropnym Kluciem jajnika!
MartaMarkry
Zależy jak mi córka pozwoli.. jeżdżę na 8 do pracy, a o 7 odstawiam ja do żłobka.. jeśli sama wstanie z siebie po 6 to pojade na betę, jeśli nie to test ale zostały mi o czułości 25 :/ a czuje się dobrze.. miałam w południe dziwne kłucia jajnika z którego była owulacja i ból podbrzusza ale minęło..Jak u Ciebie kochana, jak samopoczucie ? Testujesz jutro ? Czy idziesz na betę
reklama
MartaMarkry
Daj znać! Trzymam kciuki!Ja jutro rano mam w planach walnąć test, choć do @ będą 3-4 dni .