reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
A ja dziś dziewczyny mam niesamowita ochotę na lampkę winka 🤤 ale kurczę czy powinnam ? Jeszcze wjechało HBO MAX dzisiaj i normalnie dzień kobiet jak malina by był ❤️

To zależy jak bardzo wierzysz swoim testom 😁
Testom akurat nie wierze, na pewno nie tym z facelle. Ale od niedzieli boli mnie podbrzusze jak na okres ( a co miesiąc maksymalnie 2 dni przed dopiero a nie 6 licząc od niedzieli) i w ogóle nie bolą mnie piersi a w sumie sutki, a zawsze tak cholernie szczypią przed okresem :( wiem, ze każdy cykl się może zmienić i być totalnie inny, ale aktualnie tylko w to „wierze”

Jak u Ciebie kochana, jak samopoczucie ? Testujesz jutro ? Czy idziesz na betę ;)
Zależy jak mi córka pozwoli.. jeżdżę na 8 do pracy, a o 7 odstawiam ja do żłobka.. jeśli sama wstanie z siebie po 6 to pojade na betę, jeśli nie to test ale zostały mi o czułości 25 :/ a czuje się dobrze.. miałam w południe dziwne kłucia jajnika z którego była owulacja i ból podbrzusza ale minęło..

reklama