reklama
L
Ladycarooo
Gość
no u mnie to napewno nie, skoro beta ujemna to ujemna jakby chociaż z 5 ta beta była.No chyba, ze był biochem. Ale czy to możliwe ? Paskowe facelle robione 4.02 i 5.02 i ten DOZ tez 5.02 ( mówię o poprzednim cyklu) beta z 07.02 0,1..
No to wykluczylam, ze ciąża była i mówię miałam pecha do testów
L
Ladycarooo
Gość
ja z polecenia dziewczyn kupiłam easy@home i idą do mnie. Podobno dobrze się wybarwiają i nie dają fałszu. Zobaczymy w tym cykluKurczę ja to już nie wiem jakie testy kupować. Jsk Was czytam to mam taki mętlik
MartaMarkry
Fanka BB :)
U mnie np PINK zawsze pokazywał biel wizira, jak ciazy nie było.. A wiem, właśnie z forum ze u niektórych pokazuja się fałszywe dodatnie.. chyba trzeba porostu kupować kilka różnych i testować..Kurczę ja to już nie wiem jakie testy kupować. Jsk Was czytam to mam taki mętlik
To samo z facelle dopiero teraz wyszła mi na nim kreska, wcześniej nigdy nawet cienia cienia..
Bibi89
Idz Ty na betę lepiejJa oszaleje bez kitu ! aż normalnie chyba kupię w najbliższych dniach i zamocze w wodzie
Kylyyy1408
Jeszcze pomyśleIdz Ty na betę lepiej
Kylyyy1408
Podeslij linkja z polecenia dziewczyn kupiłam easy@home i idą do mnie. Podobno dobrze się wybarwiają i nie dają fałszu. Zobaczymy w tym cyklu
Kylyyy1408
No wlasnie, tez tak myśle. Nie możliwe ze przez niedziele spadła tak nisko ;/no u mnie to napewno nie, skoro beta ujemna to ujemna jakby chociaż z 5 ta beta była.
L
Ladycarooo
Gość
Podeslij link
Testy ciążowe, Easy@Home 20 ultraczułych testów ciążowych 10mIU/ml do wczesnego wykrywania (bez linii parowania) Darmowa aplikacja Premom Spanish : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Testy ciążowe, Easy@Home 20 ultraczułych testów ciążowych 10mIU/ml do wczesnego wykrywania (bez linii parowania) Darmowa aplikacja Premom Spanish : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
www.amazon.pl
reklama
Marcia0722
Zaciekawiona BB