reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Jeśli masz objawy ciąży to już. Proste.
a to z tym się zgodzę, ze każda kobieta doszukuje się objawów ciąży a później wychodzi ze jednak to nie ciąża..
To akurat są objawy których nigdy nie miałam dlatego tez rzuciły mi się w oczy ( chodź może to psychika działa cuda ) - zastanawiam się kiedy najlepiej test zrobić[emoji85]

reklama
a to z tym się zgodzę, ze każda kobieta doszukuje się objawów ciąży a później wychodzi ze jednak to nie ciąża..
To akurat są objawy których nigdy nie miałam dlatego tez rzuciły mi się w oczy ( chodź może to psychika działa cuda ) - zastanawiam się kiedy najlepiej test zrobić🙈
Skoro do okresu masz 6 dni to zrób jutro

To akurat są objawy których nigdy nie miałam dlatego tez rzuciły mi się w oczy ( chodź może to psychika działa cuda ) - zastanawiam się kiedy najlepiej test zrobić🙈
Też jestem za tym, że jeśli aż tak się nakręcasz na te objawy ciążowe, zrób test. Jeśli jesteś w ciaży i to są jej objawy bedzie pozytywny. A jeśli bedzie negatywny, może uda Ci się troszkę ochłonąć i dać odpocząć głowie :)

Moja beta 0.461. Więc czekam na @
Chociaż jeszcze 5 dni mam nadzieje ze coś się wydarzy. Zdziwiło mnie tylko ze moje tsh 0.4 a zawsze miałam w górnej granicy. Progesteron będę miała jutro.
u mnie test tez wykazał jedna kreskę, już się nie nastawiam, ze coś z tego będzie. Czekam na @

reklama
Dokładnie. Ja też nie mogłam się doczekać i zrobiłam test (negatywny). Ale nic nie skreślam - do @ jeszcze 6 dni, więc jest czas 😉
Kochana, ja mam do @ jeden dzień, no może się też przesunąć, nigdy nie wiadomo. Testy białe jak nic, ale póki nie ma @ to się nie łamię.