reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Na spokojnie z czasem wejdzie to w krew. Może dlatego weekendowe temperatury trochę wyższe bo jednak alko na Ciebie działa tak jak na mnie (ale są dziewczyny, u których nie ma to znaczenia). Albo miałaś wolniejszy wzrost i już jest po owu
Tak, mierze zawsze o 8.20 wyjmując jedna rękę spod kołderki [emoji16][emoji16] caly tydz poza piatkiem i sobotą nie piłam alko [emoji2374] w niedzielę zjabalam bo zaspałam [emoji16] no nic, to dopiero mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury, może musze się po prostu nauczyć [emoji2374]

reklama
Tak czy tak nie pokrywa się z ovitrelle ani z wielkością pęcherzyków na usg z poniedziałku, ani nawet z testem owulacyjnym, ale trudno. Mialam 2 pęcherzyki i liczę na to, że była podwójna owu
No skok temp masz ładny więc coś na pewno pękło ✊ jak podwójna owu to podwójna szansa na sukces 😍

Na spokojnie z czasem wejdzie to w krew. Może dlatego weekendowe temperatury trochę wyższe bo jednak alko na Ciebie działa tak jak na mnie (ale są dziewczyny, u których nie ma to znaczenia). Albo miałaś wolniejszy wzrost i już jest po owu
Ja mam nadzieję że jestem już po owu 😁

No oby [emoji23] nie pozostaje nic innego jak czekać. Dziś już jestem 5 dni po ovitrelle i wychodzi na to, że dopiero jeden dzień po owulacji [emoji23]
Możecie mi zmienić datę testowania na 16.03 bo 14 będę dopiero 8 góra 9 dpo (ale i tak na bank już wtedy będę testować codziennie [emoji23])
No skok temp masz ładny więc coś na pewno pękło [emoji110] jak podwójna owu to podwójna szansa na sukces [emoji7]

Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić 🤭

Już Ci mówiłyśmy. Nie ma objawów ciąży bez ciąży. Jeśli to wszytko jest objawem ciąż to test będzie pozytywny. Jeśli będzie negatywny to znaczy, że to nie są objawy związane z ciążą
Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić [emoji2960]

Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić 🤭
Po pierwsze tak jak napisała Zazu - nie ma objawów ciąży bez ciąży.
Nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię urazić, ale wydaje mi się, żetrochę za mocno analizujesz wszystkie bojawy i niekoniecznie dobrze to działa na psychikę...

Ja poszłam dzisiaj na betę. Czekam za wynikiem a progesteron będę miała jutro...

reklama
Po pierwsze tak jak napisała Zazu - nie ma objawów ciąży bez ciąży.
Nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię urazić, ale wydaje mi się, żetrochę za mocno analizujesz wszystkie bojawy i niekoniecznie dobrze to działa na psychikę...
a to z tym się zgodzę, ze każda kobieta doszukuje się objawów ciąży a później wychodzi ze jednak to nie ciąża..
To akurat są objawy których nigdy nie miałam dlatego tez rzuciły mi się w oczy ( chodź może to psychika działa cuda ) - zastanawiam się kiedy najlepiej test zrobić🙈