reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić 🤭
rób test 😄

reklama
Generalnie beta mniej niż 2 świadczy o tym, że ciąży nie ma na ten moment
Pytanie ile jesteś dni po owulacji i jak ta owulacja została wyliczona?
Bo może źle i wtedy np. po prostu mogło by być za wcześnie na betę
U mnie owulacje pokazywał kalendarzyk na 27.02. Lekko pobolewał mnie jajnik całkiem możliwe że była. A starania były ostatnie 27 I 28 w okresie około owulacyjnym. Cykl 31 dni termin @13.03

U mnie owulacje pokazywał kalendarzyk na 27.02. Lekko pobolewał mnie jajnik całkiem możliwe że była. A starania były ostatnie 27 I 28 w okresie około owulacyjnym. Cykl 31 dni termin @13.03
mi tez kalendarzyk pokazywał na 27 lutego (owu) ale czułam jajniki 26.02 ze mnie bolało w niedziele cisza była.

No to tak naprawdę do @ piłka jest w grze bo nie wiadomo kiedy to owu naprawdę było. Ewentualnie ten progesteron może coś powie jak bedzie wynik

reklama
I to mnie pociesza. Dlatego dopóki nie ma @ to jest nadzieja 🤗
Ja w sumie tak tu do Was zajrzałam bo byłam ciekawa kto do łączy do listopadowego wątku. My się w sumie specjalnie nie staraliśmy, tzn. Chcieliśmy drugie bobo juz, ale myślałam że to nie możliwe przy tym ile karmie piersią a tu o :D