reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Na spokojnie z czasem wejdzie to w krew. Może dlatego weekendowe temperatury trochę wyższe bo jednak alko na Ciebie działa tak jak na mnie (ale są dziewczyny, u których nie ma to znaczenia). Albo miałaś wolniejszy wzrost i już jest po owu
Tak, mierze zawsze o 8.20 wyjmując jedna rękę spod kołderki [emoji16][emoji16] caly tydz poza piatkiem i sobotą nie piłam alko [emoji2374] w niedzielę zjabalam bo zaspałam [emoji16] no nic, to dopiero mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury, może musze się po prostu nauczyć [emoji2374]

reklama
Tak czy tak nie pokrywa się z ovitrelle ani z wielkością pęcherzyków na usg z poniedziałku, ani nawet z testem owulacyjnym, ale trudno. Mialam 2 pęcherzyki i liczę na to, że była podwójna owu
No skok temp masz ładny więc coś na pewno pękło ✊ jak podwójna owu to podwójna szansa na sukces 😍

Na spokojnie z czasem wejdzie to w krew. Może dlatego weekendowe temperatury trochę wyższe bo jednak alko na Ciebie działa tak jak na mnie (ale są dziewczyny, u których nie ma to znaczenia). Albo miałaś wolniejszy wzrost i już jest po owu
Ja mam nadzieję że jestem już po owu 😁

No oby [emoji23] nie pozostaje nic innego jak czekać. Dziś już jestem 5 dni po ovitrelle i wychodzi na to, że dopiero jeden dzień po owulacji [emoji23]
Możecie mi zmienić datę testowania na 16.03 bo 14 będę dopiero 8 góra 9 dpo (ale i tak na bank już wtedy będę testować codziennie [emoji23])
No skok temp masz ładny więc coś na pewno pękło [emoji110] jak podwójna owu to podwójna szansa na sukces [emoji7]

Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić 🤭

Już Ci mówiłyśmy. Nie ma objawów ciąży bez ciąży. Jeśli to wszytko jest objawem ciąż to test będzie pozytywny. Jeśli będzie negatywny to znaczy, że to nie są objawy związane z ciążą
Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić [emoji2960]

Hejo wczoraj w nocy pisałam, ze podczas podcierania na papierze toaletowym zobaczyłam kulkę galaretkowatą w kolorze mlecznym ,klejąca. Pisałam także ze piersi mnie bolą itd do okresu zostało mi 6 dni - ale jak co miesiąc bolało mnie podbrzusze tak teraz nic a nic może troszeczkę coś tam iskrze ale nie aż tak bardzo jak co miesiąc. Sprawdzając dzisiaj piersi zauważyłam ze oprócz bólu tkliwego otoczka sutków się zmieniła ( jest jakaś większa, rozlana). Zastanawiam się czy robić już test? - robiłam ostatni test w piątek ale była jedna kreska. Czy lepiej poczekać te 6 dni do okresu i wtedy zrobić 🤭
Po pierwsze tak jak napisała Zazu - nie ma objawów ciąży bez ciąży.
Nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię urazić, ale wydaje mi się, żetrochę za mocno analizujesz wszystkie bojawy i niekoniecznie dobrze to działa na psychikę...

Ja poszłam dzisiaj na betę. Czekam za wynikiem a progesteron będę miała jutro...

reklama
Po pierwsze tak jak napisała Zazu - nie ma objawów ciąży bez ciąży.
Nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię urazić, ale wydaje mi się, żetrochę za mocno analizujesz wszystkie bojawy i niekoniecznie dobrze to działa na psychikę...
a to z tym się zgodzę, ze każda kobieta doszukuje się objawów ciąży a później wychodzi ze jednak to nie ciąża..
To akurat są objawy których nigdy nie miałam dlatego tez rzuciły mi się w oczy ( chodź może to psychika działa cuda ) - zastanawiam się kiedy najlepiej test zrobić🙈