reklama
MPAnia
Fanka BB :)
Seks na zgodę najlepszy My się pożarliśmy 2 dni przed owulką i tak potem go z podpierdolki wzięłam na ambicje, że przyszedł przytulić i potem 4 x bzykanko jak już daaaawno nie było XDmoże seks na zgodę?
pluto_nova
Moderator
i jeszcze zwykłym z jedną cyfrą po przecinkuSwoją drogą @Zazuu @pluto_nova i reszta - temperature mierzy się pod pachą ! I wtedy zajdziecie
pluto_nova
Moderator
i jak? Dostałaś pierdolca? U mnie wciąż biało - czekam naPierdolca dostanę do tego czasu Bedę trzymać kciuki aż mi odpadną I jeszcze raz nakicham na Twoje posty
MPAnia
Mój wygląda tak..też miałam mieszane uczucia ale widocznie wzloty i upadki przed owulką mają prawo wystąpić teraz trzymam kciuki oby dzisiejsza twoja tempka była na tym samym poziomie u mnie owu była 21goJa pierwszy raz mierze temperature i wygląda to narazie tak :
Zobacz załącznik 1376441
Nie wiem narazie co z tego wywnioskować....
Załączniki
MPAnia
Najlepiej tym bezdotykowym na czoło!!i jeszcze zwykłym z jedną cyfrą po przecinku
MPAnia
A weeeź Tak mi przykro..teraz dostałam pierdolca whooj Wszystko przez to że ścian nie malowałaśi jak? Dostałaś pierdolca? U mnie wciąż biało - czekam na
pluto_nova
Moderator
kurde, to jeszcze długo nie zajdę, bo zanim Nam fachowiec wejdzie na robienie garderoby i ja zrobi, to dopiero wtedy będę malować Czyli jeszcze grube kilka miesięcyA weeeź Tak mi przykro..teraz dostałam pierdolca whooj Wszystko przez to że ścian nie malowałaś
Kamilad
Teoretycznie jak się mierzy temp później to jest ona wtedy wyższa, nie wiem jak spacerek mógł na nią wpłynąćDodam że dzisiejszy pomiar był nieznaczący zbytnio bo zrobiony 2h później niż zwykle i dodatkowo po dojściu do łazienki. Więc w teorii temperatura mogła być wyzsza
reklama
MPAnia
No to zmień lekarza,to też przecież pomaga a najlepiej niech ci jeszcze to obiecakurde, to jeszcze długo nie zajdę, bo zanim Nam fachowiec wejdzie na robienie garderoby i ja zrobi, to dopiero wtedy będę malować Czyli jeszcze grube kilka miesięcy