reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

U mnie chyba dzisiaj owulka boli całe podbrzusze i jajnik. Wczoraj sie pokłocilam ze starym więc nic z tego.... jak nie choroby w owulke to kłótnie i tak w kółko.... może to jakiś znak.? 😑

reklama
Ja tez 15dc. 😉
Raczej juz po owulacji bo pik miałam w piątek. Dziś powinien być najważniejszy pomiar temperatury ale pospaliśmy i zmierzyłam dopiero po wycieczce do łazienki wiec zobaczymy jutro 🤷🏽‍♀️ wymoczylismy w ten weekend dupki w jacuzzi wiec stary napewno ugotował jajka a ja jajeczko i po ptakach w tym cyklu 🤣🤣 nastepny cykl bedzie ostatnim, który dałby mi termin jeszcze na ten rok wiec oczekiwania będą olbrzymie 🙊
No ja w sumie to chyba jeszcze przed owu 🤷🏻‍♀️ dziwny mam ten cykl, nie mogę się w nim połapać... We wtorek miałam śluz płodny, od wczoraj jest już mleczny i kremowy, a temperatura dopiero spada jak przed owu... Więc nie wiem kiedy przyjdzie, wychodzi na to że później niż zawsze, ale jutro mam wizytę u gin i mam nadzieję że mi trochę przybliży jej termin :p

Dobry wieczór wszystkim :)
Ostatnio robiłam w piątek test ale wyszedł negatywny. Od dzisiaj bolą mnie mega piersi i są jakby nabrzmiałe, dodatkowo zauważyłam dosłownie pare min temu, ze podczas podcierania na papierze miałam glutka białego klejącego( zastanawiam się co to mogło być🤔🤔) do okresu mam 6 dni dzisiaj lekko podbrzusze iskało ale na chwile obecna cisza.

reklama
No ja w sumie to chyba jeszcze przed owu 🤷🏻‍♀️ dziwny mam ten cykl, nie mogę się w nim połapać... We wtorek miałam śluz płodny, od wczoraj jest już mleczny i kremowy, a temperatura dopiero spada jak przed owu... Więc nie wiem kiedy przyjdzie, wychodzi na to że później niż zawsze, ale jutro mam wizytę u gin i mam nadzieję że mi trochę przybliży jej termin :p
Ja pierwszy raz mierze temperature i wygląda to narazie tak :
Screenshot_20220306-225806_Flo.jpg

Nie wiem narazie co z tego wywnioskować....