Marcia0722
Zaciekawiona BB
6 dniA ile masz do ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 dniA ile masz do ?
Też jestem skorpionem, jeśli ten cykl będzie u mnie szczęśliwy to jest szansa na małego skorpiona Moje dzieci to wodnik, byk i strzelec. Każde zupełnie inne. Najtrudniejsze w wychowaniu okazało się spod znaku bykaJa skorpion, mąż koziorożec, dziecko jeśli by się udało strzelec... Ktoś zna takie połączenia?
Zwarta i gotowa Super!Ja byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działań kupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni…
wiesiołek od 1dc do owulacji, ananas od 6dpoA powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem? jestem zielona w temacie
Ja tez 15dc.U nas całkiem miło dzisiaj 15dc więc działamy
Ananas DO 6dpo najlepiej od owulacji albo i wcześniej ale do 6dpowiesiołek od 1dc do owulacji, ananas od 6dpo
Wogole to mam drugi cykl teraz na wiesiołku i jestem mega zadowolona ze śluzu! Coś wspaniałego stary aż w szoku jest w dni płodne że taki wodospad żałuję że jak sie nie starałam to nie stosowalam bo to lepsze niż najlepszy lubrykant! Jednak można stosować tylko do owu przy staraniach... smuteczekA powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem? jestem zielona w temacie
oj tam się czepiasz przekręconych literek Jęczmień na powiece mi przeszkadza w widocznościAnanas DO 6dpo najlepiej od owulacji albo i wcześniej ale do 6dpo