reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Ja byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działań 🙈 kupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni… 😆

Ja skorpion, mąż koziorożec, dziecko jeśli by się udało strzelec... Ktoś zna takie połączenia?:)
Też jestem skorpionem, jeśli ten cykl będzie u mnie szczęśliwy to jest szansa na małego skorpiona 🤗 Moje dzieci to wodnik, byk i strzelec. Każde zupełnie inne. Najtrudniejsze w wychowaniu okazało się spod znaku byka 😆

Ja byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działań 🙈 kupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni… 😆
Zwarta i gotowa 🤗 Super!

U nas całkiem miło ☺️ dzisiaj 15dc więc działamy 😈
Ja tez 15dc. 😉
Raczej juz po owulacji bo pik miałam w piątek. Dziś powinien być najważniejszy pomiar temperatury ale pospaliśmy i zmierzyłam dopiero po wycieczce do łazienki wiec zobaczymy jutro 🤷🏽‍♀️ wymoczylismy w ten weekend dupki w jacuzzi wiec stary napewno ugotował jajka a ja jajeczko i po ptakach w tym cyklu 🤣🤣 nastepny cykl bedzie ostatnim, który dałby mi termin jeszcze na ten rok wiec oczekiwania będą olbrzymie 🙊

A powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem? 😁 jestem zielona w temacie 🙈
Wogole to mam drugi cykl teraz na wiesiołku i jestem mega zadowolona ze śluzu! Coś wspaniałego 🙈🙈 stary aż w szoku jest w dni płodne że taki wodospad 💧 żałuję że jak sie nie starałam to nie stosowalam bo to lepsze niż najlepszy lubrykant! Jednak można stosować tylko do owu przy staraniach... smuteczek

reklama