reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Ja byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działań 🙈 kupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni… 😆

Ja skorpion, mąż koziorożec, dziecko jeśli by się udało strzelec... Ktoś zna takie połączenia?:)
Też jestem skorpionem, jeśli ten cykl będzie u mnie szczęśliwy to jest szansa na małego skorpiona 🤗 Moje dzieci to wodnik, byk i strzelec. Każde zupełnie inne. Najtrudniejsze w wychowaniu okazało się spod znaku byka 😆

Ja byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działań 🙈 kupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni… 😆
Zwarta i gotowa 🤗 Super!

U nas całkiem miło ☺️ dzisiaj 15dc więc działamy 😈
Ja tez 15dc. 😉
Raczej juz po owulacji bo pik miałam w piątek. Dziś powinien być najważniejszy pomiar temperatury ale pospaliśmy i zmierzyłam dopiero po wycieczce do łazienki wiec zobaczymy jutro 🤷🏽‍♀️ wymoczylismy w ten weekend dupki w jacuzzi wiec stary napewno ugotował jajka a ja jajeczko i po ptakach w tym cyklu 🤣🤣 nastepny cykl bedzie ostatnim, który dałby mi termin jeszcze na ten rok wiec oczekiwania będą olbrzymie 🙊

A powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem? 😁 jestem zielona w temacie 🙈
Wogole to mam drugi cykl teraz na wiesiołku i jestem mega zadowolona ze śluzu! Coś wspaniałego 🙈🙈 stary aż w szoku jest w dni płodne że taki wodospad 💧 żałuję że jak sie nie starałam to nie stosowalam bo to lepsze niż najlepszy lubrykant! Jednak można stosować tylko do owu przy staraniach... smuteczek

reklama