reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja miałam mieć jutro pierwsza wizytę w poradni leczenia niepłodności. Ale przesunęli bo lekarza nie ma. I idę 18.marca...
Zobaczymy. Trzymam kciuki za Was wszystkie 🤞❤️

reklama
Kochane trochę się denerwuje. Dziś 5dp ( nie biorę tego absolutnie za jakieś objawy ciąży bo wiem, ze to nie możliwe ) i ogromnie kłują mnie jajniki a w sumie to prawy. Brzuch mam tak wzdęty, ze nawet espumisan dosłownie nic nie pomógł, jak wielki balon totalnie nie wiem od czego bo nie jadłam nic co by mogło to spowodować :( Okres mam na 12.03 wiec stanowczo za wcześnie na moje objawy miesiączki ( nigdy nie mialam objawów wcześniej niż na 5 dni przed) i nawet nigdy takich nie miałam, wiem ze każdy cykl się różni, jednak no to dalej - wcześnie. Najbardziej się denerwuje tymi jajnikami.
Miała tak któraś z Was kiedyś ? Chciałam iść do ginekologa nawet ale mój jest do końca tygodnia na urlopie, a innym w naszej przychodni po prostu nie ufam :(

Kochane trochę się denerwuje. Dziś 5dp ( nie biorę tego absolutnie za jakieś objawy ciąży bo wiem, ze to nie możliwe ) i ogromnie kłują mnie jajniki a w sumie to prawy. Brzuch mam tak wzdęty, ze nawet espumisan dosłownie nic nie pomógł, jak wielki balon totalnie nie wiem od czego bo nie jadłam nic co by mogło to spowodować :( Okres mam na 12.03 wiec stanowczo za wcześnie na moje objawy miesiączki ( nigdy nie mialam objawów wcześniej niż na 5 dni przed) i nawet nigdy takich nie miałam, wiem ze każdy cykl się różni, jednak no to dalej - wcześnie. Najbardziej się denerwuje tymi jajnikami.
Miała tak któraś z Was kiedyś ? Chciałam iść do ginekologa nawet ale mój jest do końca tygodnia na urlopie, a innym w naszej przychodni po prostu nie ufam :(
Ja tak miałam, podejrzewałam, ze mi pęcherzyk nie pękł ( bo kilka kolezanek tak mialo z podobnymi objawami) Ja tez chcialam do gina leciec bo sie o te jajniki martwilam ( nie mialam tak wczesniej) Okres dostałam z lekkim opóźnieniem, ktory 2-3 dni wcześniej zapowiedzało delikatne (wręcz przypominające nitkę) plamienie.

Cześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu :) @pluto_nova teraz czekam na twoje krechy 😘😘
20220303_053822.jpg

Załączniki

• 20220303_054835.jpg
    20220303_054835.jpg
    285,9 KB · Wyświetleń: 158
reklama