reklama
pluto_nova
Moderator
hachette
Fanka BB :)
Hejo, @Ladycarooo proszę mnie wpisać na 17.03
Kylyyy1408
Kochane trochę się denerwuje. Dziś 5dp ( nie biorę tego absolutnie za jakieś objawy ciąży bo wiem, ze to nie możliwe ) i ogromnie kłują mnie jajniki a w sumie to prawy. Brzuch mam tak wzdęty, ze nawet espumisan dosłownie nic nie pomógł, jak wielki balon totalnie nie wiem od czego bo nie jadłam nic co by mogło to spowodować Okres mam na 12.03 wiec stanowczo za wcześnie na moje objawy miesiączki ( nigdy nie mialam objawów wcześniej niż na 5 dni przed) i nawet nigdy takich nie miałam, wiem ze każdy cykl się różni, jednak no to dalej - wcześnie. Najbardziej się denerwuje tymi jajnikami.
Miała tak któraś z Was kiedyś ? Chciałam iść do ginekologa nawet ale mój jest do końca tygodnia na urlopie, a innym w naszej przychodni po prostu nie ufam
Miała tak któraś z Was kiedyś ? Chciałam iść do ginekologa nawet ale mój jest do końca tygodnia na urlopie, a innym w naszej przychodni po prostu nie ufam
L
Ladycarooo
Gość
A byłąś wpisana już, musiałam gdzieś wyłapać wcześniej, że coś wspominałaśHejo, @Ladycarooo proszę mnie wpisać na 17.03
Bibi89
O to w sumie testujemy razemHejo, @Ladycarooo proszę mnie wpisać na 17.03
Ewi12
Ja tak miałam, podejrzewałam, ze mi pęcherzyk nie pękł ( bo kilka kolezanek tak mialo z podobnymi objawami) Ja tez chcialam do gina leciec bo sie o te jajniki martwilam ( nie mialam tak wczesniej) Okres dostałam z lekkim opóźnieniem, ktory 2-3 dni wcześniej zapowiedzało delikatne (wręcz przypominające nitkę) plamienie.Kochane trochę się denerwuje. Dziś 5dp ( nie biorę tego absolutnie za jakieś objawy ciąży bo wiem, ze to nie możliwe ) i ogromnie kłują mnie jajniki a w sumie to prawy. Brzuch mam tak wzdęty, ze nawet espumisan dosłownie nic nie pomógł, jak wielki balon totalnie nie wiem od czego bo nie jadłam nic co by mogło to spowodować Okres mam na 12.03 wiec stanowczo za wcześnie na moje objawy miesiączki ( nigdy nie mialam objawów wcześniej niż na 5 dni przed) i nawet nigdy takich nie miałam, wiem ze każdy cykl się różni, jednak no to dalej - wcześnie. Najbardziej się denerwuje tymi jajnikami.
MPAnia
Cześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu @pluto_nova teraz czekam na twoje krechy
Załączniki
reklama
Serdeczne gratulacje!!! Ale pięknieCześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu @pluto_nova teraz czekam na twoje krechy Zobacz załącznik 1375204