reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Znam też takie historie, że siostry kuzynki brata szwagra córka pływała w basenie i od tego zaszła w ciążę [emoji6]
Ale rozumiem, że bardziej wierzysz w bete. To słuszne, natomiast z powodzeniem możesz zrobić ją już i być może cieszyć się radosną nowiną
Znam historie gdzie test i tydzień po terminie miesiączki był negatywny a beta była Wysoka [emoji85][emoji1787]

Ja skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące bez opóźnienienia 🙏
Chociaż jakos przy tych bieżących wydarzeniach totalnie z głowy wyrzuciłam całe parcie na ciąże. Tzn chcemy oczywiście, staramy się ale para zeszła całkowicie. Niesamowicie mnie to smuci i dołuje.

Ja skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące bez opóźnienienia 🙏
Chociaż jakos przy tych bieżących wydarzeniach totalnie z głowy wyrzuciłam całe parcie na ciąże. Tzn chcemy oczywiście, staramy się ale para zeszła całkowicie. Niesamowicie mnie to smuci i dołuje.
Powodzenia na wizycie, ja mam monitoring we wtorek 8 marca, mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci ładnego, rosnącego pęcherzyka i owulacja będzie w terminie czyli koło następnego weekendu. 😊

rozumiem Cię całkowicie. U mnie dziś 7dpo i kompletnie niw myślę o testowaniu i nie mam na to żadnego parcia, aż sama siebie nie poznaję 😲

Powodzenia na wizycie, ja mam monitoring we wtorek 8 marca, mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci ładnego, rosnącego pęcherzyka i owulacja będzie w terminie czyli koło następnego weekendu. 😊
Ja nawet nie monitoring tylko planową wizytę na kontrolę i cytologię :) ale akurat może będzie coś widać

reklama
Ja też w pon mam wizytę, powinnam być wtedy przed samą owu więc zobaczymy co tam się dzieje :)