Kamila12311
Zaciekawiona BB
Dzisiaj jest minimum 14dpoJesteś już jakoś 14 dpo minimum nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jest minimum 14dpoJesteś już jakoś 14 dpo minimum nie?
Dzisiaj jest minimum 14dpo
Znam historie gdzie test i tydzień po terminie miesiączki był negatywny a beta była WysokaNo to nie ma takiej możliwości żeby test nie był w 100% wiarygodny.
Znam historie gdzie test i tydzień po terminie miesiączki był negatywny a beta była Wysoka [emoji85][emoji1787]
Ja podziwiam za wytrwałość w nie testowaniu chyba byłam osiwiała !Dzisiaj jest minimum 14dpo
Powodzenia na wizycie, ja mam monitoring we wtorek 8 marca, mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci ładnego, rosnącego pęcherzyka i owulacja będzie w terminie czyli koło następnego weekendu.Ja skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące bez opóźnienienia
Chociaż jakos przy tych bieżących wydarzeniach totalnie z głowy wyrzuciłam całe parcie na ciąże. Tzn chcemy oczywiście, staramy się ale para zeszła całkowicie. Niesamowicie mnie to smuci i dołuje.
rozumiem Cię całkowicie. U mnie dziś 7dpo i kompletnie niw myślę o testowaniu i nie mam na to żadnego parcia, aż sama siebie nie poznajęJa skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące bez opóźnienienia
Chociaż jakos przy tych bieżących wydarzeniach totalnie z głowy wyrzuciłam całe parcie na ciąże. Tzn chcemy oczywiście, staramy się ale para zeszła całkowicie. Niesamowicie mnie to smuci i dołuje.
Ja nawet nie monitoring tylko planową wizytę na kontrolę i cytologię ale akurat może będzie coś widaćPowodzenia na wizycie, ja mam monitoring we wtorek 8 marca, mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci ładnego, rosnącego pęcherzyka i owulacja będzie w terminie czyli koło następnego weekendu.
Ja też w pon mam wizytę, powinnam być wtedy przed samą owu więc zobaczymy co tam się dziejeJa skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące bez opóźnienienia