reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Ja tak miałam, podejrzewałam, ze mi pęcherzyk nie pękł ( bo kilka kolezanek tak mialo z podobnymi objawami) Ja tez chcialam do gina leciec bo sie o te jajniki martwilam ( nie mialam tak wczesniej) Okres dostałam z lekkim opóźnieniem, ktory 2-3 dni wcześniej zapowiedzało delikatne (wręcz przypominające nitkę) plamienie.
Okej, dziękuje za odpowiedz. Nie będę się póki co nakręcać, ale przynajmniej mam w głowie, ze w tym cyklu raczej nici.

Witam się i ja 😊 Czytam już długi czas i jakoś tak pokusiło mnie jednak się ujawnić.
Staramy się trzeci cykl. W tym to już chyba sobie trochę wkręcam i doszukuję się objawów 🙈
Mamy już trójkę dzieci, najstarsza córka jest już pełnoletnia, środkowa 16 no i wyczekany synulek 11.
W zeszłym roku zaświtała nam myśl, że zbliżamy się do 40 i to jest ostatni moment. Po konsultacjach z lekarzem dostaliśmy zielone światło.

🐒 powinna być 8 marca. Proszę o wpisanie mnie na listę.

Witam się i ja 😊 Czytam już długi czas i jakoś tak pokusiło mnie jednak się ujawnić.
Staramy się trzeci cykl. W tym to już chyba sobie trochę wkręcam i doszukuję się objawów 🙈
Mamy już trójkę dzieci, najstarsza córka jest już pełnoletnia, środkowa 16 no i wyczekany synulek 11.
W zeszłym roku zaświtała nam myśl, że zbliżamy się do 40 i to jest ostatni moment. Po konsultacjach z lekarzem dostaliśmy zielone światło.

🐒 powinna być 8 marca. Proszę o wpisanie mnie na listę.
Siemano, wpisuję :)

Witam w 1dc - byłam z Wami na bieżąco ale potrzebowałam się wyciszyć. W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina, zbadam wszystkie hormony i zobaczymy co tam ciekawego się dzieje. Mogę prosić o wpisanie na ostatni dzień marca 31.03 - może dobrze zamknę ten miesiąc 🧿 Na szczęście już prawie weekend, miłego dziewczyny! ☺️

reklama
Hejo! U mnie 9dpo, temperatura poszła w górę - jutro testowanko 😉

Załączniki

• f49747db-7f81-4f69-ad04-1e2bf1cd526e.jpg
    f49747db-7f81-4f69-ad04-1e2bf1cd526e.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 75