reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy 💓

reklama
Na luzie, słyszałam tyle rad tego typu, że już po mnie spływają [emoji16]
Po prostu wierzę, że dziecko da mi nauka, medycyna i diagnostyka
@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy [emoji176]

@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy 💓
Wiesz tu bardziej chodzi o to, że takie rady daja ludzie, którym nie wyszlo 3 cykle i nagle 'odpuscili' i zaszli xD czyli generalnie ludzie, którzy nie mieli problemów i z prawdziwą niepłodnością nic nie mieli do czynienia.
A jak ktoś ma pronienie za poronieniem, brak owulek, czy nie byl przez 2 lata w żadnej ciąży to raczej odpuszczenie tu nic nie da.
I nie pisze tego złośliwie do Ciebie, żeby nie bylo :)

Rozumiem ja po dwóch już mam dosc, boje się że kolejne mnie rozłoży, mimo że trzymam się. Duzo czytałam że jak się odpuści to wtedy jest lepiej i łatwiej zajść. Moja koleżanka dość długo nie mogła zajść w ciążę ktoś poradził jej aby kupili sobie zwierzątko i to również bardzo pomogło za kilka miesięcy była w ciąży :?

U mnie w bliskiej rodzinie jedna para wiele lat starała się o dziecko. W tym czasie robili niesamowite kariery, zwiedzali świat (co np. w latach 90 nie było takie oczywiste), kupili zwierzątko, zaliczyli masę poronień - w końcu skończyło się na adopcji bo jakby to powiedzieć kupno psa nie sprawiło, że jajowody odrosły (zostały usunięte w wyniku cp)

reklama