reklama
Z
zaz208622
Gość
Na luzie, słyszałam tyle rad tego typu, że już po mnie spływają [emoji16]
Po prostu wierzę, że dziecko da mi nauka, medycyna i diagnostyka
Po prostu wierzę, że dziecko da mi nauka, medycyna i diagnostyka
@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy [emoji176]
L
Ladycarooo
Gość
Wiesz tu bardziej chodzi o to, że takie rady daja ludzie, którym nie wyszlo 3 cykle i nagle 'odpuscili' i zaszli xD czyli generalnie ludzie, którzy nie mieli problemów i z prawdziwą niepłodnością nic nie mieli do czynienia.@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy
A jak ktoś ma pronienie za poronieniem, brak owulek, czy nie byl przez 2 lata w żadnej ciąży to raczej odpuszczenie tu nic nie da.
I nie pisze tego złośliwie do Ciebie, żeby nie bylo
olka11135
Fanka BB :)
Rozumiem ja po dwóch już mam dosc, boje się że kolejne mnie rozłoży, mimo że trzymam się. Duzo czytałam że jak się odpuści to wtedy jest lepiej i łatwiej zajść. Moja koleżanka dość długo nie mogła zajść w ciążę ktoś poradził jej aby kupili sobie zwierzątko i to również bardzo pomogło za kilka miesięcy była w ciąży :?
U mnie w bliskiej rodzinie jedna para wiele lat starała się o dziecko. W tym czasie robili niesamowite kariery, zwiedzali świat (co np. w latach 90 nie było takie oczywiste), kupili zwierzątko, zaliczyli masę poronień - w końcu skończyło się na adopcji bo jakby to powiedzieć kupno psa nie sprawiło, że jajowody odrosły (zostały usunięte w wyniku cp)
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Dziewczyny @ nadal brak
Karola270984
a jak test ??Dziewczyny @ nadal brak
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Nie robiłam jeszcze od tamtej pory. Czekam do piątku jak się nie pojawi to idę na betea jak test?
Karola270984
eeee tam rób i pochwał sięNie robiłam jeszcze od tamtej pory. Czekam do piątku jak się nie pojawi to idę na bete
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Boję się znowu zobaczyć biel więc dziś na pewno nie robię. Może jutroeeee tam rób i pochwał się
reklama
Z
zaz208622
Gość
Jesteś już jakoś 14 dpo minimum nie?
Boję się znowu zobaczyć biel więc dziś na pewno nie robię. Może jutro [emoji85]