reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy 💓

reklama
Na luzie, słyszałam tyle rad tego typu, że już po mnie spływają [emoji16]
Po prostu wierzę, że dziecko da mi nauka, medycyna i diagnostyka
@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy [emoji176]

@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy 💓
Wiesz tu bardziej chodzi o to, że takie rady daja ludzie, którym nie wyszlo 3 cykle i nagle 'odpuscili' i zaszli xD czyli generalnie ludzie, którzy nie mieli problemów i z prawdziwą niepłodnością nic nie mieli do czynienia.
A jak ktoś ma pronienie za poronieniem, brak owulek, czy nie byl przez 2 lata w żadnej ciąży to raczej odpuszczenie tu nic nie da.
I nie pisze tego złośliwie do Ciebie, żeby nie bylo :)

Rozumiem ja po dwóch już mam dosc, boje się że kolejne mnie rozłoży, mimo że trzymam się. Duzo czytałam że jak się odpuści to wtedy jest lepiej i łatwiej zajść. Moja koleżanka dość długo nie mogła zajść w ciążę ktoś poradził jej aby kupili sobie zwierzątko i to również bardzo pomogło za kilka miesięcy była w ciąży :?

U mnie w bliskiej rodzinie jedna para wiele lat starała się o dziecko. W tym czasie robili niesamowite kariery, zwiedzali świat (co np. w latach 90 nie było takie oczywiste), kupili zwierzątko, zaliczyli masę poronień - w końcu skończyło się na adopcji bo jakby to powiedzieć kupno psa nie sprawiło, że jajowody odrosły (zostały usunięte w wyniku cp)

reklama