reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Witam dziewczyny :) w zeszłym roku udzielałam się trochę na staraczkach lecz znikłam. Obserwowałam was co jakiś czas na staraczkach jak i miesięcznych grupach , każdej z was mocno kibicowałam byscie w końcu zobaczyły dwie kreseczki :) postanowiłam się odezwać bo jestem przed miesiączka ale zrobiłam dzisiaj Bete Hcg bo śniło mi się że jestem w ciąży :) i tu taka niespodzinka , nie mogę uwierzyć, staraliśmy się os stycznia zeszłego roku i cały czas było tylko rozczarowanie . Nie mam dla was złotej rady , jedyne co to w dalszym ciągu będę do was zaglądać i trzymać za was kciuki :* jesteście wspaniałe:*
Ogromne gratulacje! ❤️ Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze. Spokojnej ciazy! ❤️

reklama
Dokładnie słynne cytowane motto trzeba mieć nadzieje, dopóki nie ma okresu ;) wiadomo zdrowy rozsądek ważny, ale mało to takich „cudów” się zdarza ? :)
Wiesz jak rok czasu się celuje w dni płodne i nic 😅 to trochę ta nadzieja słaba przy cyklu gdzie bylo przed owu pare dni. No ale nie wiem jak się ma moja prolaktyna która była dość wysoka

Witam dziewczyny :) w zeszłym roku udzielałam się trochę na staraczkach lecz znikłam. Obserwowałam was co jakiś czas na staraczkach jak i miesięcznych grupach , każdej z was mocno kibicowałam byscie w końcu zobaczyły dwie kreseczki :) postanowiłam się odezwać bo jestem przed miesiączka ale zrobiłam dzisiaj Bete Hcg bo śniło mi się że jestem w ciąży :) i tu taka niespodzinka , nie mogę uwierzyć, staraliśmy się os stycznia zeszłego roku i cały czas było tylko rozczarowanie . Nie mam dla was złotej rady , jedyne co to w dalszym ciągu będę do was zaglądać i trzymać za was kciuki :* jesteście wspaniałe:*
Ogromne gratulacje 😍

Wiesz jak rok czasu się celuje w dni płodne i nic 😅 to trochę ta nadzieja słaba przy cyklu gdzie bylo przed owu pare dni. No ale nie wiem jak się ma moja prolaktyna która była dość wysoka
Wiem, zdaje sobie z tego sprawę. Ja dopiero dwa cykle a już mnie czarne myśli nachodzą czasami :( ale nie poddamy się i wszystkie w końcu będziemy szczęśliwe ❤️

U mnie 4. dzień lekkiego boku podbrzusza i 3. dzień ciągłego wrażenia że okres właśnie się zaczyna ale póki co okres chyba nie planuje jednak szybszego terminu nadejścia 🤣 może jakoś dotrwa do planowego wtorku 😁 zwłaszcza że nie ma jeszcze plamien które przychodzą 2-3 dni przed 😁 a bardzo byłoby mi nie na rękę by przyszedł przed czasem bo umówiłam się do starej ginekolog na wizytę na NFZ i liczę że zbiegnie się to przed owulka 😂

Hej jestem tu nowa staram się od pół roku. Dziś jest 28 dc i zrobiłam dwa testy i wyszły jednakowo ze słaba kreska jak myślicie to ciąża? Betę oczywiście w tyg będę robić.
96D2AE67-E276-407D-B3C2-869532AD0764.jpeg

reklama