reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Mnie jajnik lewy cos pobolewa z niego owulka prawdopodobnie była stawiając na ból. I ogólnie podbrzusze mam wywalone i twarde mam nadzieję że to wysoki progesteron 😊cycki nic a nic więc powróciło chociaż coś ze starych lat 😍ajj szkoda że w tych niemcach nie można iść i sprawdzić krwi jak się chce troche mnie to drażni 🤬bo nawet nie wiem jaki mam prog po owulacji.....

reklama
Mnie jajnik lewy cos pobolewa z niego owulka prawdopodobnie była stawiając na ból. I ogólnie podbrzusze mam wywalone i twarde mam nadzieję że to wysoki progesteron 😊cycki nic a nic więc powróciło chociaż coś ze starych lat 😍ajj szkoda że w tych niemcach nie można iść i sprawdzić krwi jak się chce troche mnie to drażni 🤬bo nawet nie wiem jaki mam prog po owulacji.....
Trzymam kciuki żeby to był szczęśliwy cykl. 😊
Spójrz na to z innej strony- nie wydasz niepotrzebnie pieniędzy na proga bo gdybyś miała możliwość robiłabyś co miesiąc jak ja. 😅

Trzymam kciuki żeby to był szczęśliwy cykl. 😊
Spójrz na to z innej strony- nie wydasz niepotrzebnie pieniędzy na proga bo gdybyś miała możliwość robiłabyś co miesiąc jak ja. 😅
Hehe raczej nie 🙈ale chociaż raz bym chciała wiedzieć czy jest wystarczający w razie co żeby się zagniezdzilo. Zobaczymy czas pokaże. Póki co ból mi aż na plecy promieniuje 😅 testy zamówione tym razem wzięłam inne całe 20 sztuk 🙈🙈

reklama