reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Zmieniłam zdanie. Chyba jednak warto zainwestować w te domowe labo. licząc, ze zacznę robić w 11/12 dniu cyklu jak powinnam to wyjdzie porównywalna cena, a jest czulszy. Teraz dwa cykle miałam tamte, to spróbuje dla odmiany coś innego.
Je często można dostać na promocji w Rossmanie tylko ze w moim najbliższym nigdy och nie ma wiec dlatego zawsze bralam te facelle. Ale mówisz, ze labo jest czulsze a ma czułość 30 to jaka czułość maja te z Allegro ?

reklama
To te https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-20miu-ml-25szt-premium-7623998528

Kurcze sama nie wiem.. ja im bliżej PIK to testowałam dwa razy dziennie, a te rossmanowe i nawet domowe labo to wychodzą drogo jakby testować 2x dziennie..

Ja od tego cyklu chce jeszcze brać olej z wiesiołka do owu.. niby dobrze działa na śluz. Ale to nie zaszkodzi, a może pomoże 😅 i ze współżyciem tak samo chce zrobić, ze co dwa dni. Zobaczymy :) ❤️
Tez myślałam o tym oleju, ale wlasnie chciałam jeszcze poczytać tu na formu odnośnie inofemu, bo podobno naprawdę skuteczny środek. Zwłaszcza na uregulowanie cykli, a jak widać moje się chyba trochę rozjechały ostatnio :/

Tez myślałam o tym oleju, ale wlasnie chciałam jeszcze poczytać tu na formu odnośnie infofemu, bo podobno naprawdę skuteczny środek. Zwłaszcza na uregulowanie cykli, a jak widać moje się chyba trochę rozjechały ostatnio :/
Ja teraz piłam miesiąc. I zamierzam kontynuować. U mnie napewno pobudził prace jajników. Dawno ich nie czułam, a tu proszę! :) ten cykl tez kontynuuje.

Moja ginekolog zaleciła 2 razy dziennie. Jedna to jest profilaktycznie, dwie leczniczo właśnie przy staraniach o ciąże i regulacji gospodarki hormonalnej. Pije rano i wieczorem.

,
Skonsultuje to jeszcze z ginekolog do której pójdę w przyszłym tygodniu i zobaczymy :) mam tylko nadzieje, ze nie wydłuży mi się jeszcze cykl, bo niektóre dziewczyny tutaj wlasnie tak piszą a jednak wolałabym mieć koło tych 30 dni tak jak cały czas miałam. Do 2 miesięcy wstecz 😕

Skonsultuje to jeszcze z ginekolog do której pójdę w przyszłym tygodniu i zobaczymy :) mam tylko nadzieje, ze nie wydłuży mi się jeszcze cykl, bo niektóre dziewczyny tutaj wlasnie tak piszą a jednak wolałabym mieć koło tych 30 dni tak jak cały czas miałam. Do 2 miesięcy wstecz 😕
Ja miałam cykle 33/34, a w grudniu nawet 36 po tym miesiącu brania cykl trwał 31 dni. :)

Ja zawsze miałam 30-32. A od grudnia i tez po przejściu covida może ? Miałam cykl 36, kolejny 42 😳, no i teraz nie wiem jak ten będzie :/
Koniecznie odezwij się po gin. 😊 Zamówiłam właśnie te domowe labolatorium. Czekam teraz na właściwy dzień. Bedziemy pewnie podobnie owu mieć, jeśli zawita w terminie @

reklama
I Beta ujemna. Wrzucam wyniki, bo oprócz Beta zrobiła jeszcze inne badania. Czekam na 🐵 i zaczynamy od nowa.

Załączniki

• Screenshot_20220311-180834_Chrome.jpg
    Screenshot_20220311-180834_Chrome.jpg
    332,8 KB · Wyświetleń: 133
  • Screenshot_20220311-180801_Chrome.jpg
    Screenshot_20220311-180801_Chrome.jpg
    261,2 KB · Wyświetleń: 132