reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Zmieniłam zdanie. Chyba jednak warto zainwestować w te domowe labo. licząc, ze zacznę robić w 11/12 dniu cyklu jak powinnam to wyjdzie porównywalna cena, a jest czulszy. Teraz dwa cykle miałam tamte, to spróbuje dla odmiany coś innego.
Je często można dostać na promocji w Rossmanie tylko ze w moim najbliższym nigdy och nie ma wiec dlatego zawsze bralam te facelle. Ale mówisz, ze labo jest czulsze a ma czułość 30 to jaka czułość maja te z Allegro ?

reklama
To te https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-20miu-ml-25szt-premium-7623998528

Kurcze sama nie wiem.. ja im bliżej PIK to testowałam dwa razy dziennie, a te rossmanowe i nawet domowe labo to wychodzą drogo jakby testować 2x dziennie..

Ja od tego cyklu chce jeszcze brać olej z wiesiołka do owu.. niby dobrze działa na śluz. Ale to nie zaszkodzi, a może pomoże 😅 i ze współżyciem tak samo chce zrobić, ze co dwa dni. Zobaczymy :) ❤️
Tez myślałam o tym oleju, ale wlasnie chciałam jeszcze poczytać tu na formu odnośnie inofemu, bo podobno naprawdę skuteczny środek. Zwłaszcza na uregulowanie cykli, a jak widać moje się chyba trochę rozjechały ostatnio :/

Tez myślałam o tym oleju, ale wlasnie chciałam jeszcze poczytać tu na formu odnośnie infofemu, bo podobno naprawdę skuteczny środek. Zwłaszcza na uregulowanie cykli, a jak widać moje się chyba trochę rozjechały ostatnio :/
Ja teraz piłam miesiąc. I zamierzam kontynuować. U mnie napewno pobudził prace jajników. Dawno ich nie czułam, a tu proszę! :) ten cykl tez kontynuuje.

Moja ginekolog zaleciła 2 razy dziennie. Jedna to jest profilaktycznie, dwie leczniczo właśnie przy staraniach o ciąże i regulacji gospodarki hormonalnej. Pije rano i wieczorem.

,
Skonsultuje to jeszcze z ginekolog do której pójdę w przyszłym tygodniu i zobaczymy :) mam tylko nadzieje, ze nie wydłuży mi się jeszcze cykl, bo niektóre dziewczyny tutaj wlasnie tak piszą a jednak wolałabym mieć koło tych 30 dni tak jak cały czas miałam. Do 2 miesięcy wstecz 😕

Skonsultuje to jeszcze z ginekolog do której pójdę w przyszłym tygodniu i zobaczymy :) mam tylko nadzieje, ze nie wydłuży mi się jeszcze cykl, bo niektóre dziewczyny tutaj wlasnie tak piszą a jednak wolałabym mieć koło tych 30 dni tak jak cały czas miałam. Do 2 miesięcy wstecz 😕
Ja miałam cykle 33/34, a w grudniu nawet 36 po tym miesiącu brania cykl trwał 31 dni. :)

Ja zawsze miałam 30-32. A od grudnia i tez po przejściu covida może ? Miałam cykl 36, kolejny 42 😳, no i teraz nie wiem jak ten będzie :/
Koniecznie odezwij się po gin. 😊 Zamówiłam właśnie te domowe labolatorium. Czekam teraz na właściwy dzień. Bedziemy pewnie podobnie owu mieć, jeśli zawita w terminie @

reklama
I Beta ujemna. Wrzucam wyniki, bo oprócz Beta zrobiła jeszcze inne badania. Czekam na 🐵 i zaczynamy od nowa.

Załączniki

• Screenshot_20220311-180834_Chrome.jpg
    Screenshot_20220311-180834_Chrome.jpg
    332,8 KB · Wyświetleń: 136
  • Screenshot_20220311-180801_Chrome.jpg
    Screenshot_20220311-180801_Chrome.jpg
    261,2 KB · Wyświetleń: 135