reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Kurczę mam nadzieje ze jednak test się nie myli. Pierwszy raz mam lekkie kreski. Brałam wiesiołek i siemię lniane może coś pomogły bo test owulacjny dawał bardzo mocna kreskę testowa. Dam znać jak beta wyjdzie ale dopiero w tygodniu bo nie mam lablatorium w weekend
Czy po wiesiołku widzialas u siebie więcej śluzu w okresie płodnym? Chciałam zacząć brać.

reklama
Kurczę mam nadzieje ze jednak test się nie myli. Pierwszy raz mam lekkie kreski. Brałam wiesiołek i siemię lniane może coś pomogły bo test owulacjny dawał bardzo mocna kreskę testowa. Dam znać jak beta wyjdzie ale dopiero w tygodniu bo nie mam lablatorium w weekend
Kreski są lekkie bo ciąża jest młodsza niż poprzednim razem. 😉

To jest pierwsza moja ciąża o ile jest 😉
Ok, myślałam, że skoro "pierwszy raz masz takie lekkie" to kiedyś miałaś ciemniejsze. 😉 testy ciążowe na ogół wychodzą z lekkimi kreskami, dopiero po terminie miesiączki zazwyczaj kreski są grube i wyraźne bo wtedy beta już jest wyższa.

Ok, myślałam, że skoro "pierwszy raz masz takie lekkie" to kiedyś miałaś ciemniejsze. 😉 testy ciążowe na ogół wychodzą z lekkimi kreskami, dopiero po terminie miesiączki zazwyczaj kreski są grube i wyraźne bo wtedy beta już jest wyższa.
Złe może napisałam chodziło mi ze pierszwy raz mam widoczna kreskę na tescie

No zobaczymy jak beta wyjdzie na razie mam cicha nadzieje ze się jednak udało.

reklama
Jakoś tu cicho dziś więc trochę ponarzekam. 😅
Byłam dziś na monitoringu- owulacja była prawdopodobnie w czwartek (12dc) bo jest już ciałko żółte. Kompletnie się tego nie spodziewałam bo test owulacyjny wyszedł mi pierwszy pozytywny właśnie 10 marca o 22.00 a okazało się, że już wtedy była owulacja. Taki prezent miałam na urodziny. 😅
No i trochę mnie to załamało bo partner wrócił w środę wieczorem i tylko 2 razy nam się udało działać przed/w trakcie owulacji i nie wiem czy coś z tego będzie... Do tego endometrium we wtorek było ok 7mm, dziś tak samo 7mm więc nic nie urosło póki co, troszkę słabo... Pozostaje mi mieć nadzieję, że 2 razy blisko owu wystarczyło...