L
Ladycarooo
Gość
Ogólnie płytki pinka to szitw sobotę mam mieć okres, dopiero wtedy zatestuje znowu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie płytki pinka to szitw sobotę mam mieć okres, dopiero wtedy zatestuje znowu.
Dziś 11dpo u mnie, mam mała nadzieje, ze jeszcze chwilkę czasu mam, ale staram się mieć chłodna głowę co nie zmienia faktu, ze odpisania tu z wami i śledzenia waszych losów się uzaleznilamDlatego ja nie lubię tych kasetowych pinków, bo się ciulowo wybarwiają
Ile ludzi tyle opini. A ja się znowu naczytałam, ze gorsze są patyki Ja mam co prawda jeszcze jeden z zeszłego cyklu ale ten paskowy facelle, No ale tak się zawiodłam, ze nawet nie chce sikać na niegoOgólnie płytki pinka to szit
czytanie forum grozi uzależnieniem, potwierdzam najlepszego (czyli ⏸) na dzień Kobiet!Dziś 11dpo u mnie, mam mała nadzieje, ze jeszcze chwilkę czasu mam, ale staram się mieć chłodna głowę co nie zmienia faktu, ze odpisania tu z wami i śledzenia waszych losów się uzaleznilam
no u mnie patyk nigdy nie pokazał nawet kawałeczka cienia. Też się dużo naczytała, ale kieruję się swoim doświadczeniem facelle patyki - sama miałam iceń bez ciąży na nich.Ile ludzi tyle opini. A ja się znowu naczytałam, ze gorsze są patyki Ja mam co prawda jeszcze jeden z zeszłego cyklu ale ten paskowy facelle, No ale tak się zawiodłam, ze nawet nie chce sikać na niego
Dokładnie ! Najlepszego wszystkim kobietkom i samych pięknych kreseczek !czytanie forum grozi uzależnieniem, potwierdzam najlepszego (czyli ⏸) na dzień Kobiet!
Wzajemnie!Dokładnie ! Najlepszego wszystkim kobietkom i samych pięknych kreseczek !
No właśnie owulakow nigdy nie robiłam i chyba od przyszłego cyklu zacznę... Wczoraj miałam wizytę u gina w 16 dc (cykle 28 dniowe) i powiedziała mi że albo owu była dzień wcześniej (w niedzielę) albo nie będzie wcale bo nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. A że od roku mierzę temp to widzę po skoku czy była owu czy nie i niestety na razie temp podniosła się nieznacznie... No i przed samą owu miałam dziwny śluz, zupełnie niepłodny, taki mleczny i kremowy a że jestem świeżo po covidzie to myślę że mógł mi namieszać trochę....A skąd taka myśl ? Testujesz owulki ?