reklama
stokrotka_
Fanka BB :)
@, umawiam się dziś na histeroskopie
Kylyyy1408
wyciągnij ze śmietnika i pokaz
Dziewczyny wy jesteście nie możliwe niestety nie mam takiej możliwości bo stary zabrał śmieci jak wychodził do pracy ale to i tak nie miałoby sensu, kreska pewnie zrobiła się wyraźniejsza bo zaszły w niej reakcje a ja bym się tylko ucieszyła niepotrzebnie wole sobie chyba, nie fundować takich rzeczy. Wierzcie mi, nie wyglądała kreska na ciążowaTest po czasie i ze śmietnika jest średnio wiarygodny
Moonstone
Moderator
Także jeśli była zbliżona to ja bym coś jeszcze obsikałaDziewczyny wy jesteście nie możliwe niestety nie mam takiej możliwości bo stary zabrał śmieci jak wychodził do pracy ale to i tak nie miałoby sensu, kreska pewnie zrobiła się wyraźniejsza bo zaszły w niej reakcje a ja bym się tylko ucieszyła niepotrzebnie wole sobie chyba, nie fundować takich rzeczy. Wierzcie mi, nie wyglądała kreska na ciążowa
Kylyyy1408
w sobotę mam mieć okres, dopiero wtedy zatestuje znowu.Gdzieś tam pokazywałam mój cień na płytce przy 10 bhcg … więc albo zrób strumieniowy pink albo spróbuj inny test
Kylyyy1408
Na pewno nie była taka jak na tym rossmaniowskim ale tych nie robię bo jak wspominałam nie ufam facelle i wyraźnym ich kreskom po zeszłym cyklu co do pinka, no zbliżona była, tak mi się wydaje ale teraz to już nie ma co gdybać, testu nie mam. Sprawdzę za kilka dniZobacz załącznik 1376916Także jeśli była zbliżona to ja bym coś jeszcze obsikała
Moonstone
Moderator
Dlatego ja nie lubię tych kasetowych pinków, bo się ciulowo wybarwiająNa pewno nie była taka jak na tym rossmaniowskim ale tych nie robię bo jak wspominałam nie ufam facelle i wyraźnym ich kreskom po zeszłym cyklu co do pinka, no zbliżona była, tak mi się wydaje ale teraz to już nie ma co gdybać, testu nie mam. Sprawdzę za kilka dni
reklama
Kylyyy1408
A skąd taka myśl ? Testujesz owulki ?Myślałam że się wpiszę na jakąś datę ale niestety w marcu nie testuję wychodzi na to że ten cykl będzie bezowulacyjny, mam nadzieję że się szybko skończy i będziemy mogli działać dalej