reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja w tym miesiącu raczej odpuszczam testowanie bzykane bylo 2 dni przed owulacją ... wczoraj niby sie pogodzilismy ale w łóżku znowu wymiana zdań.... stary nie chce nacisku na sex i twierdzi że świruję .... pewnie kur.. że świruję 😑 od roku się bzykamy jak króliki i nic.... logiczne że w płodne ma być bzykane co mi po sexie przed okresem.... ahhh chciałabym nie wiedziec kiedy mam owulkę i bzykać sie bez wiedzy a tu tak napizdza że caly dzien na kanapie przeleżałam.... no i jak tu sie nie spinac ja się pytam...? Ah ci faceci... 😒😑
2 dni przed to całkiem dobry termin :)

Ja wczoraj zasnęłam jak mąż brał prysznic 😂 cóż, mam nadzieje że owulacja poczeka, testy jeszcze wczoraj negatywne, dziś pęcherzyk zapewne 20mm

reklama
Ja to dzisiaj miałam takie szarpanie szyjki i macicy że nie wiem o co kaman 😬😬😬😬ale ból jak przed porodowe skurcze... oszalec można

reklama