reklama
Powodzenia w nowym cykluCześć dziewczyny. Witam w 1dc.... Organizm zrobił mi psikusa, @ przyszła w 26dc i nawet nie zdążyłam zatestować...
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Halo! Jak Wam niedziela mija?
Kamilad
U nas całkiem miło dzisiaj 15dc więc działamyHalo! Jak Wam niedziela mija?
L
Ladycarooo
Gość
Hej! U mnie spoko, ja w niedziele lubię przygotować obiad na kolejne dni, ogarnąć mieszkanie i siebie i tak siedziec czysta w czystym mieszkaniu wszystko zrobilam. Jeszcze planuje dzis jogę i posiać ziola do doniczekHalo! Jak Wam niedziela mija?
mollyn95
Ja cały dzień w pracyHalo! Jak Wam niedziela mija?
Kylyyy1408
U mnie słabo, tak mnie brzuch boli jakbym zaraz okres miała dostać, a to jeszcze 6/7 dni. Jakiś dziwny ten cykl ogólnie Ale chociaż cycki mnie nie bolą a nie takie wielkie melony jak zawsze a ja u Was ?Halo! Jak Wam niedziela mija?
Kylyyy1408
Ja dzień gospodarczy mam w sobotę choć w ta nie miałam, bo mamy mały remont salonu i wszędzie syf, nie opłaca się sprzątac ale już bliżej niż dalej i będzie pięknieHej! U mnie spoko, ja w niedziele lubię przygotować obiad na kolejne dni, ogarnąć mieszkanie i siebie i tak siedziec czysta w czystym mieszkaniu wszystko zrobilam. Jeszcze planuje dzis jogę i posiać ziola do doniczek
B
B206
Gość
U mnie od rana intensywnie rodzinka dość wcześnie wpadła bo dość wcześnie była intencja u nas i jak pojechali to taka melancholia mnie jakaś ogarnęła że czuje iż nadmiar myślenia mi zaszkodził
reklama
U nas totalne lenistwo. Po obiedzie nawet drzemka była, tak mnie zmogło jak nigdy, pewnie ta pochmurna pogoda tak działa. Od jutra ostro działamy z remontem większości mieszkania, więc kolejny miesiąc będzie leciał szybciej
Na testach póki co biało, ale jeszcze mam chwilę do , więc nie tracę nadziei
Na testach póki co biało, ale jeszcze mam chwilę do , więc nie tracę nadziei