reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Cześć dziewczyny,przez moja paranoję wyciaprałam wszystkie testy i został mi tylko bobo więc wczoraj kupiłam pinka w rossmanie..i sikam dziś.po 2 min łzy w oczach myślę "***** biochem bo spada" bo kreski nie ma tylko cień cienia ..no to łapie z niedowierzaniem za bobo (25) i szybko robię też. Wiedziałam że w pinkach słabe kreski wychodzą ale żeby aż tak? Wrzucam porównanie pink 10 (5minuta) i bobo test 25 (2minuta) tak dla ostrzeżenia zanim się zestresujecie mixujac marki testów
Już nie ogarniam tych testów serio 😳 jak 10 może wyjść słabsza niż 25 ? Nie mam pojęcia, ale nic się nie martw ten na dole jest piękny a u góry mimo, ze pink kreska jest nie ma co się przejmować ❤️ Na pewno wszystko będzie super :) jutro beta ?

reklama
Cześć dziewczyny,przez moja paranoję wyciaprałam wszystkie testy i został mi tylko bobo więc wczoraj kupiłam pinka w rossmanie..i sikam dziś.po 2 min łzy w oczach myślę "***** biochem bo spada" bo kreski nie ma tylko cień cienia ..no to łapie z niedowierzaniem za bobo (25) i szybko robię też. Wiedziałam że w pinkach słabe kreski wychodzą ale żeby aż tak? Wrzucam porównanie pink 10 (5minuta) i bobo test 25 (2minuta) tak dla ostrzeżenia zanim się zestresujecie mixujac marki testów
piękne kreski nie stresuj się 🥰🥰

Już nie ogarniam tych testów serio 😳 jak 10 może wyjść słabsza niż 25 ? Nie mam pojęcia, ale nic się nie martw ten na dole jest piękny a u góry mimo, ze pink kreska jest nie ma co się przejmować ❤️ Na pewno wszystko będzie super :) jutro beta ?
Taa..oby rosła,ale tego się dowiem w środę czy jest przyrost :) Gdybym tego bobo noe miała to bym chyba wyła cały dzień..na własne życzenie ale to silniejsze ode mnie 😂 Strach jeszcze długo zostanie 🤷‍♀️

Wielokrotnie było też powtarzane, że prawidłowego rozwoju ciąży nie ocenia się na podstawie osikanego patyka.
Po co sobie to robić?
Wiem wieem,to silniejsze ode mnie..uspokaja mnie to bo do okresu jeszcze 3 dni..jutro i w środę beta więc już nie bedę..naprawdę 😂

Taa..oby rosła,ale tego się dowiem w środę czy jest przyrost :) Gdybym tego bobo noe miała to bym chyba wyła cały dzień..na własne życzenie ale to silniejsze ode mnie 😂 Strach jeszcze długo zostanie 🤷‍♀️
Taka ( niektórych) nasza natura 🤷‍♀️ Niby wiemy, a i jak co innego robimy 🤣🤣. Nie denerwuj się teraz, udanej niedzieli ❤️
Ps. Ja od wczoraj ( głupia oczywiście naczytałam się w necie) wkręcam se, ze w poprzednim cyklu przy tych moich dziwnych pozytywach a 2 dni później negatywnej becie, był to biochem a nie trzy oszukane testy 😣 ale wstałam dziś rano i mówię : nie bądź głupia nie rozmyślaj ✊😂

reklama