reklama
L
Ladycarooo
Gość
dokladnie, mi to lata kiedy. Po prostu niech sie udapewnie ze tak, dla mnie to tez najważniejsze kryterium. Mam dosc trudne relacje z kilkoma osobami, które kiedyś odgrywały bardzo ważne role w moim życiu, wszystkie skorpiony z listopada i po przejściach obiecałam sobie ze nie będę starała się w lutym o dzidziora żeby uniknac tego znaku zodiaku ale przyszło co do czego, jest mi to całkiem obojętne nawet w wigilie albo sylwestra mogę być na porodówce
L
Ladycarooo
Gość
Wydaje mi się, że dopisałam Was wszystkie dziewczyny. Jak coś, dawajcie znać <3
Moonstone
Moderator
Pewnie, że tak. Chociaż fajnie byłoby mieć strzelca jak jego/jej tata i wujekJak owulacja wypadnie mniej więcej do 10 kwietnia to powinno się udać, jeszcze z 2022 ale 2023 to też będzie świetny rok na rodzenie
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ty tez świeżo po drożności?No, zwłaszcza, że mam drożność, a podobno po drożności są troszke większe szanse... zobaczymy
Mi teraz już też. W poprzednich cyklach miałam nadzieję, że urodzę jeszcze przed 40, ale teraz już nie ma opcji. Ważne, aby było zdrowedokladnie, mi to lata kiedy. Po prostu niech sie uda
L
Ladycarooo
Gość
mam zaplanowaną drożność na 11 marcaTy tez świeżo po drożności?
kasiaa91
Ja strasznie chciałam letnie/wcześnojesienne dziecko i grudzień / styczeń na koniec ciąży i poród wydają mi się bardzo ciężkie. Mam nadzieje że uda się teraz i rozpakują mnie wtedy jeszcze w listopadzieJak owulacja wypadnie mniej więcej do 10 kwietnia to powinno się udać, jeszcze z 2022 ale 2023 to też będzie świetny rok na rodzenie
reklama
MPAnia
Cześć dziewczyny,przez moja paranoję wyciaprałam wszystkie testy i został mi tylko bobo więc wczoraj kupiłam pinka w rossmanie..i sikam dziś.po 2 min łzy w oczach myślę "***** biochem bo spada" bo kreski nie ma tylko cień cienia ..no to łapie z niedowierzaniem za bobo (25) i szybko robię też. Wiedziałam że w pinkach słabe kreski wychodzą ale żeby aż tak? Wrzucam porównanie pink 10 (5minuta) i bobo test 25 (2minuta) tak dla ostrzeżenia zanim się zestresujecie mixujac marki testów
Załączniki