MartaMarkry
Fanka BB :)
Jeny! Wkoncuuuu!!! Od poniedziałku wieczór próbuje co chwile coś napisać
Ile kresek przybyło?!
Ile kresek przybyło?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety małoJeny! Wkoncuuuu!!! Od poniedziałku wieczór próbuje co chwile coś napisać
Ile kresek przybyło?!
Jak założysz, odrazu możesz wpisać mnie na testowanko 9.04.2022@Kamilka12 @Aleksandra28 dziewczyny co u Was? Dajcie znać, założyłabym już wątek kweitniowy.
@Blondynka w sieci masz coś przeciwko, że załoze wątek kwietniowy i w razie czego wpiszę Ci kreski 1 kweitnia?
Kwiecień zrobimy największe boomniestety mało
Oby te dwie kreski to nie był tylko zart na 01.04 Śmiało wpisuj@Kamilka12 @Aleksandra28 dziewczyny co u Was? Dajcie znać, założyłabym już wątek kweitniowy.
@Blondynka w sieci masz coś przeciwko, że załoze wątek kwietniowy i w razie czego wpiszę Ci kreski 1 kweitnia?
wspaniale. daj znać jak wynikiMoje dzisiejsze. Beta z progesteronem zrobiona, dzisiaj wynik
O! W moje urodziny! To piękna data, więc na pewno się uda! Trzymam kciukiJak założysz, odrazu możesz wpisać mnie na testowanko 9.04.2022
oczywiście dam znać tylko strach mnie przeszywa okropny. Mam 5 biochemow za sobą i cp. Boje się nawet kichnąć zeby wszystko było dobrze. Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony przeze mnie już mam za sobąwspaniale. daj znać jak wyniki