Kamila12311
Zaciekawiona BB
Tak patrzę na mój wykres i na inne wykresy szczęśliwe i nie wygląda mi żeby u mnie coś się szykowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co się nie chwalisz?!Tak, zapajacowałam xD
I ogólnie jest ledwo widoczny cień, ale pewnie test jakiś beznadziejny
ja tak samo, sikaniec był, rozbieranie testu tak samo i cien tez jestTak, zapajacowałam xD
I ogólnie jest ledwo widoczny cień, ale pewnie test jakiś beznadziejny
a bo ja się nie jaram tymi nieprawdziwymi cieniai z reszta zrobiłam potem jeszcze jeden i nic nie ma, wiec tak jak mówię felerny. Ale też mam dużo czasu ejszcze, więc jeszcze mam nadzieję...To co się nie chwalisz?!
pokażja tak samo, sikaniec był, rozbieranie testu tak samo i cien tez jest
Który masz dzień?a bo ja się nie jaram tymi nieprawdziwymi cieniai z reszta zrobiłam potem jeszcze jeden i nic nie ma, wiec tak jak mówię felerny. Ale też mam dużo czasu ejszcze, więc jeszcze mam nadzieję...
Ja tak zrobiłam w pierwszej ciąży najpierw bety później testyAleż Wam zazdroszczę tych kresek na teście ja przez 4 miesiące starań kupowałam testy jak jebn*eta i zawsze mówiłam mężowi, że marzę o tym, żeby te dwie kreski zobaczyć, że nie z bety tylko kreski, a 5 cykl starań olałam pod tym względem i nie zrobiłam ani jednego i bum beta pozytywna zastanawiam się czy nie iść do apteki żeby nasikac na ten test i zobaczyć te dwie kreski
nie wiem dokładnie kiedy miałam owulkę, bo chyba po drożności coś mi się poprzestawiało. Dziś 24 dc.według kalendarza owu 15 dc, a mi się wydaje, że 18dc. Ale pewności nie mam.Który masz dzień?