reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
A ja podpytam o sam monitoring. Rozwazam od kolejnego cyklu, jeśli się nje uda. Jak to wspominasz? Ile dni chodziłaś na ten monitoring? Do owu, ale od którego dnia cyklu?
U mnie to wygląda tak, ze idę Ok 6-10 dnia cyklu. U mnie owulacja występuje zazwyczaj Ok 15 dnia cyklu, wiec idę jeszcze Ok 12/13 dni cyklu, żeby sprawdzić czy jest jakiś pecherzyk dominujący, a następnie 17 do 20 dnia cyklu, żeby sprawdzić czy jest ciałko żółte i czy pecherzyk pękł. Wspominam dobrze😀 aktualnie drugi cykl monitorowany. Minus taki, ze się za bardzo nastawiam za każdym razem, bo niby idealnie warunki do zapłodnienia, ale coś nam nie wychodzi.

reklama