L
Ladycarooo
Gość
i obydwie po hsgTo jestesmy na tym samym etapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i obydwie po hsgTo jestesmy na tym samym etapie
Tak tak, mam monitoring cyklu u gin. Owulacja była w 15 dc, wiec wychodzi na to, ze dzisiaj 11 dzień po owulacji hmmnajważniejsze jest to ile jesteś po owulacji, zawsze mogło się coś przesunąć monitorujesz jakoś cykl?
Nie, mam na koncie jedną ciąże udaną i jedno poronienie więc na ten moment nie mam „złej” historii.widać. Trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie, bo z tego co pamiętam to u Ciebie to jest najwięszy problem
No to pozostaje teraz być tylko dobrej myśli!Nie, mam na koncie jedną ciąże udaną i jedno poronienie więc na ten moment nie mam „złej” historii.
To najlepsza tak czy siak będzie beta, test może być jeszcze nie dość wiarygodny, wiec albo beta albo test za jakieś 2-3 dniTak tak, mam monitoring cyklu u gin. Owulacja była w 15 dc, wiec wychodzi na to, ze dzisiaj 11 dzień po owulacji hmm
A ja podpytam o sam monitoring. Rozwazam od kolejnego cyklu, jeśli się nje uda. Jak to wspominasz? Ile dni chodziłaś na ten monitoring? Do owu, ale od którego dnia cyklu?Tak tak, mam monitoring cyklu u gin. Owulacja była w 15 dc, wiec wychodzi na to, ze dzisiaj 11 dzień po owulacji hmm
ja chodziłam 2 razy, przed samą owu, żeby sprawdzić czy pęcherzyki rosną i ile ma wiodący, a potem po owu, żeby sprawdzić czy pękłA ja podpytam o sam monitoring. Rozwazam od kolejnego cyklu, jeśli się nje uda. Jak to wspominasz? Ile dni chodziłaś na ten monitoring? Do owu, ale od którego dnia cyklu?
Ty chyba najdłużej się utrzymałaś na sierpniowych mamach? Pierwsza odpadłam ja, potem @olka11135 i myślałam, że Ty się utrzymasz, ale niestety...Nie, mam na koncie jedną ciąże udaną i jedno poronienie więc na ten moment nie mam „złej” historii.
U mnie to wygląda tak, ze idę Ok 6-10 dnia cyklu. U mnie owulacja występuje zazwyczaj Ok 15 dnia cyklu, wiec idę jeszcze Ok 12/13 dni cyklu, żeby sprawdzić czy jest jakiś pecherzyk dominujący, a następnie 17 do 20 dnia cyklu, żeby sprawdzić czy jest ciałko żółte i czy pecherzyk pękł. Wspominam dobrze aktualnie drugi cykl monitorowany. Minus taki, ze się za bardzo nastawiam za każdym razem, bo niby idealnie warunki do zapłodnienia, ale coś nam nie wychodzi.A ja podpytam o sam monitoring. Rozwazam od kolejnego cyklu, jeśli się nje uda. Jak to wspominasz? Ile dni chodziłaś na ten monitoring? Do owu, ale od którego dnia cyklu?
no to teoretycznie powinno już coś wyjść, ale też nie musi. Jeśli było późne zagnieżdzenie to jest jeszcze chwila. Aczkowliek ja już bym raczej się nie nastawiała. Ale to moje indywidualne podejścieTak tak, mam monitoring cyklu u gin. Owulacja była w 15 dc, wiec wychodzi na to, ze dzisiaj 11 dzień po owulacji hmm