reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Każdy dzień jest inny a wiadomo czasami całe życia codziennego nie da się dostosować do codziennych starań, siła wyższa 🤷‍♀️ Ale jak można to jak najbardziej trzeba 😈
Ja odpuszczam, nie wierze w te spekulacje „ooo ja odpuściłam i zaszłam” nie nie, bo my zaczęliśmy tw starania co drugi dzień tak jak mówiłam ( póki co) ale nie testuje bo robię to dla „swojej głowy” czuje siw teraz dobrze i pod znacznie mniejsza presja. Ginekolog mnie uspokoiła trochę i to tez mi pomogło :)
Spokojna głowa, to już połowa sukcesu! Nam jak się teraz nie uda, to testować już nie będę tylko będę jeszcze bardziej słuchać swojego organizmu i go obserwować.

A inofem, gin zaleciła ci 1 czy 2 dziennie?

reklama
Spokojna głowa, to już połowa sukcesu! Nam jak się teraz nie uda, to testować już nie będę tylko będę jeszcze bardziej słuchać swojego organizmu i go obserwować.

A inofem, gin zaleciła ci 1 czy 2 dziennie?
Powiedziała, ze na początek warto spróbować raz dziennie, bo u mnie na razie nie ma podstaw by stwierdzać trudności w zajściu. Ale jeśli przez ten cykl nie zauważę większej pracy jajników np i akurat się nie uda zajść to w kolejnym cyklu już 2 razy dziennie :)

Myślicie, ze powinien wyjść już jakiś cień na teście w 27 dniu cyklu przy cyklach 32 dniowych ?? Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres, myślałam, ze może się udało w końcu.. ale biało, nic nie wyszło

Oczywiście, że można tak jak macie ochotę. W ogóle nie ma reguły. Są tu ciążę z seksu codziennie, co 2 dzień, jak i złote strzały od 1 razu w cyklu.
Pamiętam też historię dziewczyny, która akurat w jednym miesiącu chciała omijać dni płodne ze względu na covid i zaszła xDD
Ja właśnie planowaną córkę mam „z złotego strzału”😅 jeden jedyny raz w okresie płodnym i trafiony. No nic, teraz najważniejsze, ze pik nadchodzi, pozostaje działać, nie nakręcać się i poprostu czekać. ❤️

reklama