reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Jak będą chęci codziennie no to czemu nie, spróbować zawsze można, kwestia indywidualna ;)
Ostatnio w płodnym tygodniu dwa cykle były prawie cosziennie i chyba nieskutecznie 😅 no nic, wieczór zweryfikuje :D ale dziś to nawet wyzdrowiałam czy z wrażenia :D

A ty jak? Testujesz czy odpuszczasz testy?

reklama
😂😂😂 też mam nadzieje

nie chce badać bety od razu bo jestem przed terminem miesiączki i taka kreska może dzisiaj być a jutro nie. Poczekanie do poniedziałku na badanie przyrostu by było najbardziej sensowne….

Teraz się stresuje powtórką z rozrywki, czyli „okres” przyjdzie a ciąża będzie sobie dalej rosła a ja zastanawiała się co do cholery jest grane.
Trzymam kciuki, żeby było wszystko okej! ❤️❤️❤️

Chyba jednak Pik dopiero w drodze.. 😓 teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0
Oczywiście, że można tak jak macie ochotę. W ogóle nie ma reguły. Są tu ciążę z seksu codziennie, co 2 dzień, jak i złote strzały od 1 razu w cyklu.
Pamiętam też historię dziewczyny, która akurat w jednym miesiącu chciała omijać dni płodne ze względu na covid i zaszła xDD

Ostatnio w płodnym tygodniu dwa cykle były prawie cosziennie i chyba nieskutecznie 😅 no nic, wieczór zweryfikuje :D ale dziś to nawet wyzdrowiałam czy z wrażenia :D

A ty jak? Testujesz czy odpuszczasz testy?
Każdy dzień jest inny a wiadomo czasami całe życia codziennego nie da się dostosować do codziennych starań, siła wyższa 🤷‍♀️ Ale jak można to jak najbardziej trzeba 😈
Ja odpuszczam, nie wierze w te spekulacje „ooo ja odpuściłam i zaszłam” nie nie, bo my zaczęliśmy tw starania co drugi dzień tak jak mówiłam ( póki co) ale nie testuje bo robię to dla „swojej głowy” czuje siw teraz dobrze i pod znacznie mniejsza presja. Ginekolog mnie uspokoiła trochę i to tez mi pomogło :)

reklama